Μπουμσόνγκ: Πρόκριση για τα χρήματα

11:52 30/7/2012 - Πηγή: AEK365

Την Τρίτη το βράδυ ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μάδεργουελ στην Σκωτία για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ να υπογραμμίζει πως η πρόκριση είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία για τους "πράσινους" προκειμένου να μπουν λεφτά στα ταμεία και να πληρωθούν οι παίκτες.

Σε δηλώσεις του στον Τύπο της Σκωτίας, ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός τόνισε: "Ο Παναθηναϊκός

έχει πραγματικά ανάγκη αυτή την πρόκριση. Ακόμη και η πρόκριση στον επόμενο γύρο θα φέρει έσοδα 2.4 εκατομμυρίων ευρώ στην ομάδα, ενώ ενδεχόμενη πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, θα σημαίνει πολλά εκατομμύρια ευρώ. Με την οικονομική κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα, χρειαζόμαστε αυτά τα χρήματα και τα βλέπουμε σαν ένα μεγάλο δώρο. Ασφαλώς δεν σκεφτόμαστε μόνο τα χρήματα, για κάθε παίκτη είναι φανταστικό να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως έχουμε οικονομικά προβλήματα. Εμείς οι παίκτες έχουμε να πληρωθούμε για κάποιο καιρό και η διοίκηση επεξεργάζεται ένα σχέδιο για να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Αν με το καλό προκριθούμε, ο σύλλογος θα μπορέσει να τακτοποιήσει αυτές τις υποθέσεις πιο γρήγορα. Αν όχι, θα είναι κρίμα. Και έτσι όπως είναι τα πράγματα έχουμε έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση και θα πληρωθούμε σύντομα, αλλά η πρόκριση θα βοηθήσει σίγουρα. Εγώ πρόσφατα επέκτεινα το συμβόλαιο μου με μειωμένες αποδοχές, αλλά το έκανα γιατί είμαι χαρούμενος εδώ".
Για τις αναμετρήσεις με την Μάδεργουελ, ο Μπουμσόνγκ δήλωσε: "Είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ δύσκολη ομάδα, ειδικά από την στιγμή που παίζει στην έδρα της. Ξέρω καλά το πάθος των Σκωτσέζων και θα πρέπει να παρουσιάσουμε το καλύτερο μας πρόσωπο. Έχω παίξει στο Φερ Παρκ με την Ρέιντζερς και πάντα ήταν δύσκολα εκεί. Το παιχνίδι της Τρίτης δεν θα είναι διαφορετικό. Η Μάδεργουελ θέλει να προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της και το ξέρουμε καλά αυτό. Όλοι οι φίλοι της θα είναι στο πλευρό της, και για αυτό και εμείς πρέπει να είμαστε ενωμένοι, ακόμα και αν σε αυτόν το γύρο έχουμε στο παρελθόν κάποιες άσχημες στιγμές. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. Ίσως το γεγονός ότι έχουμε περισσότερη ευρωπαϊκή πείρα από την Μάδεργουελ θα μας βοηθήσει, αλλά αυτό δεν μας εγγυάται τίποτα".

Keywords
Τυχαία Θέματα