Μπουλντόζες για την «Αγιά Σοφιά» και σόου από τον… Magico

08:32 14/8/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«ΑΛΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!», είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, η οποία τονίζει: «Παραμονές Δεκαπενταύγουστου η ΑΕΚ κατάφερε να ολοκληρώσει και να καταθέσει τον φάκελο για την άδεια ανοικοδόμησης του γηπέδου -Πήρε αριθμό πρωτοκόλλου, ο έλεγχος του φακέλου ξεκινάει άμεσα -Μια ανάσα πλέον από την έκδοση της άδειας! -Τεράστιες προσπάθειες του τιμ της ΑΕΚ

με επικεφαλής τον Δημήτρη Ανδριόπουλο και τελική επιτυχία με την πολύτιμή συμβολή και των αρμοδίων του ΥΠΕΚΑ». Επίσης, εκτεταμένη αναφορά γίνεται και στο χθεσινό φιλικό της ΑΕΚ με τίτλο: «Γκαζωμένος και με γκολάρα ο Μπαρμπόσα», με την Ώρα να σημειώνει: «5-0 η ΑΕΚ στο φιλικό ξεμούδιασμα με το Διμήνι.- Όσο είχε δυνάμεις ο Πορτογάλος όλο το παιχνίδι της ομάδας περνούσε απ αυτόν και έβαλε και πολύ ωραίο γκολ. -Γκολάρα και ο Αραβίδης, που όταν πήγε στα άκρα από την κορυφή της επίθεσης φάνηκε πολύ περισσότερο. -Όλο και περισσότερες ελπίδες από τον Σβάρνα, που σκόραρε και είχε πάλι πολύ καλή παρουσία. -Γκολ και ο Μπρέσεβιτς που είναι παθιασμένος αλλά πίσω σε ετοιμότητα -Ένα ακόμη από τον Ντακόλ με εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής»...

SPORTDAY

«ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρει: «Το φιλικό πέρασε (5-0, την ΑΕ Διμηνίου), τα συμπεράσματα έμειναν για τον Δέλλα. Σκόρερ οι Σβάρνας, Μπρέσεβιτς, Μπαρμπόσα, Ντακόλ, Αραβίδης». Επίσης, γίνεται αναφορά στην κατάθεση του φακέλου για την «Αγιά Σοφιά» στο ΥΠΕΚΑ.

LIVE SPORT

«ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ... ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ», τονίζει στον τίτλο της η εφημερίδα και προσθέτει: «Κατατέθηκε ο φάκελος για την οικοδομική άδεια της Αγιά Σοφιάς». «ΞΕΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΜΕ ΔΙΜΗΝΙ (5-0)», είναι η αναφορά της για το χθεσινό φιλικό.

GOAL NEWS

«Εμείς δείξαμε ότι... δεν παίζουμε», είναι το μήνυμα που έστειλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, σύμφωνα με την εφημερίδα, με την χθεσινή κατάθεση του φακέλου για την άδεια οικοδομής του γηπέδου της ΑΕΚ». Όσον αφορά το φιλικό, τονίζει: «Στον αστερισμό του... Magico» και προσθέτει: «Σόου Μπαρμπόσα με το καλημέρα στο 5-0 της ΑΕΚ με την ΑΕΚ Διμηνίου».

Keywords
Τυχαία Θέματα