Μπουφόν: Λίγες ομάδες μπορούν να κοντράρουν την Ρεάλ

15:19 6/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η Γιουβέντους έμεινε στο 2-2 με την Ρεάλ Μαδρίτης με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν να μένει ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα καθώς, όπως υπογράμμισε, λίγες ομάδες είναι σε θέση να κοντράρουν τον σύλλογο της Μαδρίτης.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο τερματοφύλακας και αρχηγός της Γιουβέντους τόνισε: "Η κατάσταση που βρισκόμαστε είναι ίδια με αυτή που ήμασταν πέρσι όταν στον πρώτο γύρο είχαμε τρεις ισοπαλίες. Πρέπει να ανησυχούμε για βαθμούς που χάσαμε σε άλλα ματς και όχι απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Το γεγονός ότι

μπορούμε να κοντράρουμε την Ρεάλ δεν είναι κάτι που μπορούν να το κάνουν πολλές ομάδες. Έχει εξαιρετικό ρόστερ και κάθε φορά που πέρναγαν το κέντρο ανησυχούσα. Η Ρεάλ διαθέτει παίκτες που μπορούν κάθε στιγμή να σκοράρουν".
Πλέον η Γιουβέντους θα τα παίξει όλα για όλα στις δυο αγωνιστικές που απομένουν, με Κοπεγχάγη εντός και Γαλατάσαραϊ εκτός, με τον Μπουφόν να δηλώνει: "Η Κοπεγχάγη απέδειξε ότι δεν είναι ο αδύναμος κρίκος και πρέπει να τους κερδίσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι ενώ δεν νομίζω ότι η Γαλατάσαραϊ θα είναι εύκολη αντίπαλος για την Ρεάλ".

Keywords
Τυχαία Θέματα