Μπουφόν: Η αντίδραση του Κασίγιας ήταν φανταστική

13:30 21/10/2013 - Πηγή: AEK365

Την στάση του Ίκερ Κασίγιας εκθείασε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν ο οποίος υποστήριξε πως η αντίδραση του Ισπανού τερματοφύλακα στον αποκλεισμό του από την βασική ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι φανταστική.
Η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και ο αρχηγός των πρωταθλητών Ιταλίας, Τζιανλουίτζι Μπουφόν, μίλησε στον ισπανικό Τύπο
- Για τον Ίκερ Κασίγιας: «Εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι η αντίδραση του Κασίγιας ήταν φανταστική και για μένα

είναι πλέον πολύ καλύτερος σε σχέση με το παρελθόν».
- Για την Ρεάλ Μαδρίτης: «Η φιλοσοφία του συλλόγου είναι οι οπαδοί να ονειρεύονται σπουδαίες μεταγραφές, αλλά τα χρήματα δεν είναι αρκετά για να φτάσεις στην επιτυχία, χρειάζεται να έχεις πλάνο».
- Για τον Ντιέγκο Λόπεθ: «Είναι παράξενο να έχει έναν τερματοφύλακα όπως ο Κασίγιας στον πάγκο, αλλά πρέπει να σεβαστούμε έναν παίκτη όπως ο Ντιέγκο Λόπεθ, ο οποίος είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας και ανταποκρίνεται πολύ καλά κάθε φορά που αγωνίζεται».
- Για την παρουσία του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο των «μερένχες»: «Κανένας σύλλογος στον κόσμο δεν έχει την επιτακτική ανάγκη να κερδίζει περισσότερο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά νομίζω ότι ο Αντσελότι είναι ένας άνθρωπος που πάντα βρίσκει λύσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα