Μπουφόν: Δεν άξιζαν να χάσουν οι Βούλγαροι

16:32 8/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική Ιταλίας έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Σόφια κόντρα στην Εθνική Βουλγαρίας, 2-2, με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν να παραδέχεται πως οι Βούλγαροι δεν άξιζαν την ήττα σημειώνοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του δεν υποτίμησαν τους αντιπάλους τους.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο αρχηγός της Εθνικής Ιταλίας τόνισε: "Μετά το τέλος του αγώνα έχω την αίσθηση ότι οι Βούλγαροι δεν άξιζαν να χάσουν. Στα τελευταία 20 λεπτά αγωνιστήκαμε με παίκτη λιγότερο και κινδυνεύσαμε να χάσουμε. Για εναρκτήριο ματς ελπίζαμε να κερδίσουμε

και να ξεκινήσουμε με τρεις βαθμούς αλλά η ισοπαλία δεν είναι τόσο απογοητευτική".
Ο Μπουφόν αναφέρθηκε στο πρώτο γκολ που σημείωσε η Βουλγαρία λέγοντας: "Το πρώτο γκολ ήταν ένα δώρο, καθώς η μπάλα βρισκόταν στον αέρα και προσπάθησα να μείνω ψύχραιμος για να μη βρεθώ προ εκπλήξεως αλλά αυτή πέρασε πάνω από τα χέρια μου. Θα μπορούσα να αντιδράσω σίγουρα καλύτερα".
Για την συνέχεια των προκριματικών ο Μπουφόν πρόσθεσε: "Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι είναι δύσκολο για την Ιταλία να αγωνίζεται τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο. Είναι λογικό όταν αγωνίζεσαι κάτω από πίεση, βγάζοντας μεγάλη ενέργεια και σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες. Η Βουλγαρία έπαιξε πολύ καλά, έδειξε ότι είναι μια ομάδα που αξίζει το σεβασμό μας, αλλά η αλήθεια είναι ότι τους επιτρέψαμε να κάνουν πολλές επιθέσεις. Δεν υποτιμήσαμε τη Βουλγαρία, έχουμε μεγάλη εμπειρία για να γνωρίζουμε ότι πρέπει να δίνουμε προσοχή σε όλα τα παιχνίδια. Δυστυχώς στη θεωρία τα πράγματα είναι διαφορετικά από την πράξη. Αν μπεις δυνατά στον αγωνιστικό χώρο δε δίνεις τη δυνατότητα στον αντίπαλο σου να αντιδράσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα