Μπουχαλάκης: Ο ΠΑΟΚ έκατσε μετά το 0-2

09:38 3/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Εργοτέλης αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Αντρέα Μπουχαλάκη να υπογραμμίζει πως στον ΠΑΟΚ πίστεψαν πως το παιχνίδι τελείωσε μόλις έβαλαν το δεύτερο γκολ.
Σε δηλώσεις του στην NOVA, ο μέσος του Εργοτέλη τόνισε: "Δεν έχει να κάνει με την δική μου απόδοση, το σημαντικό είναι και οι παίκτες που μπαίνουν μέσα και οι υπόλοιποι να τα

δίνουν όλα. Ο ΠΑΟΚ μετά το 2-0 έκατσε λίγο, είχε και την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Κάναμε πολλές ευκαιρίες μετά το 60' και σίγουρα αξίζαμε το 2-2. Είχαμε τις φάσεις και για το 3-2, αλλά έτσι όπως πήγε το ματς είμαστε ευχαριστημένοι.
Έχει αλλάξει την ψυχολογία στα αποδυτήρια ο κόουτς και έχει δώσει άλλη ώθηση στην ομάδα. Ήρθαν και τα αποτελέσματα που είναι πολύ σημαντικό, είμαστε ακόμα πιο ελεύθεροι και δείχνουμε τι αξίζουμε".
Σε ό,τι αφορά στους προσωπικούς του στόχους, ο Μπουχαλάκης δήλωσε: "Είναι μεγάλο όνειρο η κλήση στην Εθνική Ανδρών, θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στην Κ21 προς το παρόν για να καταφέρουμε να περάσουμε στα τελικά του EURO και από εκεί και πέρα το μέλλον θα δείξει".

Keywords
Τυχαία Θέματα