«Μπορούν, αλλά…»

20:37 8/9/2013 - Πηγή: AEK365

Στις δυνατότητες που έχει η Εθνική πόλο Εφήβων να διακριθεί στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων αναφέρθηκε ο Περικλής Δαμάσκος, αναφέροντας πως τα προβλήματα είναι πολλά.«Βρισκόμασταν πίσω στο σκορ με 2 τέρματα πριν το τέλος του παιχνιδιού και, πραγματικά, ήταν ψυχοφθόρα η διαδικασία για τα παιδιά, αλλά και για όλους μας. Τελικά, καταφέραμε με απανωτά γκολ να γυρίσουμε το παιχνίδι και να κερδίσουμε. Φάνηκε για άλλη μια φορά η έλλειψη αγωνιστικής και χρονικής προετοιμασίας αφού, όπως έχω τονίσει κατ επανάληψη, δεν είχαμε παιχνίδια και

είχαμε λίγο χρόνο για να προετοιμαστούμε με τα παιδιά.

Να σημειωθεί ότι οι Ρουμάνοι έχουν μια πολύ σοβαρή ομάδα, με πολλά πλεονεκτήματα γνωστά στο χώρο της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης.

Στόχος μας, όπως έχω πει και άλλες φορές, είναι να φτάσουμε στις 8 καλύτερες ομάδες. Για να γίνει αυτό, πρέπει να πετύχουμε την πρώτη θέση, αλλά και η δεύτερη θέση θα μας δώσει την πιθανότητα σε χιαστί παιχνίδι να φτάσουμε στον στόχο μας.

Για πρώτη φορά σαν ομοσπονδιακός προπονητής δεν μπορώ να πω τίποτα για τις πιθανότητες διάκρισης που έχει αυτή η ομάδα. Έχουμε πολλές δυνατότητες, τα παιδιά αξίζουν, όμως είναι γνωστά σε όλους τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στην προετοιμασία».

Keywords
Τυχαία Θέματα