«Μπορούμε την Αυστραλία»

21:28 25/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο η κοινή προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών με την ομάδα των Αυστραλών, οι οποίοι προπονήθηκαν και μόνοι τους μέχρι χθες στο ΕΑΚ Αγίου Κοσμά.

Ο Κώστας Βαμβακάρης, βοηθός του Ομοσπονδιακού τεχνικού Ντράγκαν Άντριτς, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ έκανε έναν γρήγορο απολογισμό σχετικά με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο τουρνουά της Κοζέντσα (27/6-1/7), για το οποίο η Εθνική μας

ομάδα αναχωρεί αύριο.

«Η προετοιμασία πήγε πάρα πολύ καλά. Θέλαμε κυρίως να δώσουμε την δυνατότητα στα παιδιά να έχουν την ευκαιρία, ώστε να δουν περίπου που βρίσκονται οι Αυστραλοί. Πρόκειται για μια σκληροτράχηλη ομάδα με πάρα πολύ καλό κολύμπι, καλή φυσική κατάσταση και δυνατό press», δήλωσε ο Κώστας Βαμβακάρης και συνέχισε λέγοντας:

«Πρόκειται να τους αντιμετωπίσουμε ξανά στο τουρνουά της Κοζέντσα, για το οποίο αναχωρούμε αύριο. Εκεί θα παίξουμε ένα επίσημο παιχνίδι, καθώς στα φιλικά που παίξαμε εδώ στην Αθήνα δεν υπήρχε επίσημο σκορ. Ωστόσο, και στα δύο παιχνίδια καταφέραμε να κερδίσουμε τους Αυστραλούς με 2-3 γκολ διαφορά».

Όσον αφορά τις προσδοκίες της ομάδας από το οκταεθνές τουρνουά της Κοζέντζα τόνισε: «Η Εθνική Αυστραλίας είναι από τις ομάδες που υπολογίζουμε να τις κερδίσουμε. Αν θέλουμε να μπούμε στην 8άδα πρέπει να τους κερδίσουμε. Φυσικά, πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα αλλά αν είμαστε υγιείς και σωστοί μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε».

Να υπενθυμίσουμε ότι η Εθνική μας ομάδα αγωνίζεται στον Β' όμιλο μαζί με τις Ιταλία, Αυστραλία και Μαυροβούνιο, ενώ στον Α' Όμιλο αγωνίζονται οι Σερβία, Ουγγαρία, Καναδάς και Καζακστάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα