«Μπορούμε και χωρίς τον Σουάρες»

12:12 28/7/2014 - Πηγή: AEK365

Θετικά είναι τα μηνύματα που πήρε από τους παίκτες του μετά τον φιλικό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό και τη νίκη με 1-0, ο Μπρένταν Ρότζερς.

Ο έμπειρος προπονητής δεν θέλησε να σταθεί στο γεγονός της απουσίας του Λουίς Σουάρες, την ώρα που μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Ντάνιελ Στάριτζ, τον Ραχίμ Στέρλινγκ και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Λάζαρ Μάρκοβιτς.

«Ο Λουίς Σουάρες δεν είναι πλέον ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, επομένως δεν χρειάζεται να μιλήσω για εκείνον.

Ανησυχώ μόνο για τους δικούς μου παίκτες. Αποδείξαμε σε αρκετά παιχνίδια την προηγούμενη σεζόν που δεν τον είχαμε μαζί μας ότι μπορούμε να πετύχουμε γκολ. Δεν είναι αυτό το θέμα μας, όμως», ανέφερε σε πρώτο βαθμό ο τεχνικός των «κόκκινων», ο οποίος στη συνέχεια θέλησε να μιλήσει για το «νέο» πρόσωπο του Ντάνιελ Στάριτζ:

«Τον είδα διαφορετικό από όταν επέστρεψε. Έχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο και τη χρονιά που έκανε πέρυσι. Νομίζω ότι είναι έτοιμος να αναλάβει τα ηνία στην επίθεσή μας».

Για τις εντυπώσεις που άφησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Λάζαρ Μάρκοβιτς, ο Βορειοϊρλανδός ανέφερε: «Θα βελτιώνεται συνεχώς. Έδειξε δύναμη και ελπίζουμε σύντομα να αποκτήσει την ταχύτητα που απαιτείται. Είχαμε καλά τρεξίματα στο ματς. Ο Στέρλινγκ προκαλεί συνεχώς κινδύνους στις αντίπαλες άμυνες. Είναι απόλαυση να τον βλέπεις. Στο πρώτο μέρος ξεκινήσαμε καλά. Σημειώσαμε ένα γκολ και δημιουργούσαμε επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία. Είμαι ευχαριστημένος επίσης με τον τρόπο που αμυνθήκαμε. Δείχνουμε σε καλή κατάσταση μέχρι στιγμής. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος».

Πηγή: england365.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα