Μπόλονι: Πετύχαμε το στόχο μας

22:07 29/1/2012 - Πηγή: AEK365

Με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του, κάνοντας ειδική μνεία στους νεαρούς, μίλησε ο Λάζλο Μπόλονι στη συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά όλα όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

«Ήμαστε πολύ χαρούμενοι που ήρθαμε στην έδρα της ΑΕΚ και κερδίσαμε διότι αυτός ήταν ο στόχος μας. Έχουμε την Τρίτη θέση, δεν ξέρουμε βέβαια για πόσο καιρό ακόμα, αλλά το θέλαμε. Ξέραμε, διότι έχουμε

παίξει δύο φορές μαζί τους ότι έχουν παίκτες με καλή ατομική αξία. Στόχος μας ήταν με την ατομική δουλειά, να «σπάσουμε» το ατομικό ατού κάποιων παικτών της ΑΕΚ, ώστε να μην καταφέρουν να συνδυαστούν. Νομίζω, το καταφέραμε. Ήταν σημαντικό ποιος θα βάλει πρώτος γκολ. Νομίζω, πως με το καλό μας πρώτο ημίχρονο και το δυνατό μας δεύτερο, η νίκη μας άξιζε. Επίσης, είμαι ικανοποιημένος διότι μερικοί νεαροί ποδοσφαιριστές αποδεικνύουν ότι μπορούν να παίξουν στον ΠΑΟΚ. Ο Αθανασιάδης στην πρώτη του σοβαρή χρονιά στην ομάδα, έχει δείξει ότι έχει μυαλό και αποτελεσματικότητα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε την ίδια δουλειά με αυτόν, διότι μπορεί μελλοντικά να αποτελέσει καλή λύση και αγωνιστικά και οικονομικά. Ο Γεωργιάδης, ο οποίος ήρθε μετά από τραυματισμό και δεν πίστευα ότι θα παίξει 60'- 70'. Τα κατάφερε όμως. Ο άλλος είναι ο Κατσικάς, που έπαιξε τρίτο παιχνίδι με την ομάδα και νομίζω έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα του στον ΠΑΟΚ σήμερα.

Κερδίσαμε μία δυνατή ομάδα όπως η ΑΕΚ, που γνωρίζω ότι είναι σημαντικό κλαμπ. Ελπίζω, ότι στο μέλλον θα καταφέρουμε να παίξουμε στο μέλλον άλλες δύο φορές μαζί τους. Πάντα τα παιχνίδια ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ είναι δύσκολα».

Για τον Γλύκο: «Συγγνώμη, το ξέχασα. Είναι ο τέταρτος νεαρός παικτης. Ευτυχώς για μας και την ομάδα δεν είχε πολύ δουλειά σήμερα. Ίσως με τα πόδια δεν έπαιξε στο 100%. Είναι όμως νεαρός τερματοφύλακας που τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα. Γνωρίζουμε ότι στη ζωή του τερματοφύλακα, ειδικά του νεαρού, τα λάθη είναι σημαντικά. Αν είναι πολλά θα έρθει δίπλα μου στον πάγκο ή θα πάει στην εξέδρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα