Μπόλονι: Χάσαμε από το... πρώτο ημίχρονο

22:48 16/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ξεκάθαρος ήταν ο Λάζλο Μπόλονι μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για την εξέλιξη του αποψινού αγώνα με την ΑΕΚ. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε ότι η ομάδα του έχασε στην ουσία από το πρώτο ημίχρονο το ματς, αν και στην πορεία μίλησε για τη διαιτησία. Στάθηκε (σωστά) στην αποβολή του Φωτάκη, ωστόσο δεν έκανε μνεία στην πέναλτι που έκανε ο παίκτης του πάνω στον Λυμπερόπουλο ένα

λεπτό πριν δεχθεί τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Μπόλονι πάντως φρόντισε να... δικαιολογήσει και τον Γκαρσία! Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νομίζω ότι το παιχνίδι το χάσαμε στο πρώτο ημίχρονο, γιατί παίξαμε χωρίς χαρακτήρα, χωρίς προσωπικότητα, χωρίς κίνητρο. Νομίζω δεν είναι φυσιολογικό να έχουμε μόνο τον Γκαρσία και τον Ίβιτς με καλή παρουσία. Γενικά πιστεύω στη ζωή, ότι δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου αν δεν βάλεις... καρδιά. Στο πρώτο ημίχρονο αυτό κάναμε εμείς. Δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση και όταν το μυαλό και η καρδιά σου δεν είναι εκεί δεν είσαι ίδιος παίκτης. Λίγο πολύ όπως και με τον ΠΑΟ κάναμε δύο γκολ δώρο στον αντίπαλο και όλα αυτά πραγματικά πιστεύω συνέβησαν επειδή δεν ήταν η νοοτροπία μας σωστή. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε περισσότερη νευρικότητα, αλλά το παιχνίδι είχε πάει προς την πλευρά της ΑΕΚ. Αυτή ήταν η ιστορία του αγώνα, που πιστεύω δεν είδαμε τίποτα. Σαφώς πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, γενικά όμως δεν είδαμε καλο ματς. Γενικά στα πλέι οφ δεν είδαμε καλή εικόνα».

Δεν ήταν ρίσκο που συνέχισε να παίζει ο Γκαρσία, όταν έχει δεχθεί από το πρώτο ημίχρονο κάρτα;

«Ίσως έχετε δίκιο ότι θα μπορούσε να πάρει δεύτερη κάρτα, αλλά όχι στο δικό μου το μυαλό. Ο Γκαρσία για μένα πάρα πολύ σημαντικός. Με αυτή την κίτρινη κάρτα ξέραμε ότι δεν θα παίξει στον επόμενο αγώνα. Ο Λάζαρ είχε ένα κρύωμα και στη δική μου σκέψη ήταν να τον κρατήσω φρέσκο για το επόμενο ματς. Η δεύτερη κίτρινη ξέρετε γιατί ήρθε; Σας ρωτάω γιατί είστε παρατηρητικός. Η δεύτερη κάρτα, ξεκίνησε γιατί ένα πλάγιο άουτ έγινε 15 μέτρα μετά και αναγκάστηκε να τρέξει να τη φτάσει. Δεν δόθηκε αλλαγή στο πλάγιο. Ο Βάργκας έκανε πολύ καλά τη δουλειά του... Πρέπει όμως να πείτε και για τη δεύτερη κάρτα του Φωτάκη. Είμαι στο ποδόσφαιρο και ξέρω τι γίνεται. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί και μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση. Αλλά μερικές φορές μικρές λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές. Και αυτές οι λεπτομέρειες ξεκίνησαν από ένα παιχνίδι στον Ατρόμητο. Και μία ακόμη λεπτομέρια είναι όταν ο αντίπαλος κάνει το πλάγιο 20 μέτρα πιο μπροστά, πρέπει να τρέξεις περισσότερο, άδικα. Η φάση του Φωτάκη, γνώμη μου, η διαίσθησή μου, είναι πως ήταν ένα μεγάλο... θέατρο από την πλευρά του παίκτη της ΑΕΚ. Οι διαιτητές ήταν κοντά. Νομίζω πληρώνονται γι' αυτό που κάνουν και πρέπει να κάνουν καλύτερα τη δική τους. Επαναλαμβάνω όμως πρέπει να είμαστε καλύτεροι».

Η διαιτησία στερεί από τον ΠΑΟΚ την πρώτη θέση;

«Το τι πιστεύω δεν έχει σημασία. Η δική σας εμπειρία και άποψη είναι πιο σημαντική. Θα ήθελα ξανά να επαναλάβω, πως πρέπει να περιμένουμε ακόμα ένα παιχνίδι. Με τις δύο

Keywords
Τυχαία Θέματα