Μπόγιαν: Μην με συγκρίνετε με τον Ιμπραΐμοβιτς

14:47 10/9/2012 - Πηγή: AEK365

Τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου, η Μίλαν απέκτησε δανεικό τον Μπόγιαν Κρκιτς από την Ρόμα και πολλοί ήταν εκείνοι που ισχυρίστηκαν πως ο νεαρός Ισπανός επιθετικός θα μπορέσει να καλύψει επάξια το κενό που άφησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με τον Μπόγιαν όμως να ζητά να μην τον συγκρίνουν με τον Σουηδό επιθετικό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport", ο Μπόγιαν τόνισε: "Είμαστε διαφορετικοί παίκτες, δεν μπορώ να θεωρηθώ αντικαταστάτης του, το μόνο που μπορώ

να εγγυηθώ είναι ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την Μίλαν και μέσω αυτής να μπορέσω να ξαναπαίξω στην Εθνική Ισπανίας. Σας παρακαλώ, μην με συγκρίνετε με τον Ιμπραΐμοβιτς".
Για το γεγονός πως στην Μίλαν φορά την φανέλα με το νούμερο "22" που φορούσε ο Κακά, ο Ισπανός επιθετικός δήλωσε: "Δεν με βαραίνει η φανέλα αυτή. Στην Μπαρτσελόνα είχα το 9 που ανήκε στον Ρονάλντο, οπότε δεν βλέπω να υπάρχουν ζητήματα με τα νούμερα. Η απόδοση μου με απασχολεί και όχι ο αριθμός της φανέλας μου".
Όσο για την ομάδα στην οποία ανήκει, την Ρόμα, ο Ισπανός επιθετικός δήλωσε: "Δεν παραπονιέμαι, αλλά είναι αλήθεια πως δεν έπαιζα πολύ. Πιστεύω πως άξιζα μεγαλύτερης συμμετοχής. Δυστυχώς ακούστηκαν πολλά για εμένα, όλα άδικα και χωρίς βάση".

Keywords
Τυχαία Θέματα