Μπλοκάρει την περιουσία Ψωμιάδη η ΑΕΚ

21:01 20/12/2011 - Πηγή: AEK365

Μία από τις πιο κρίσιμες δίκες, από την σειρά των πολλών που έχουν γίνει από το 2004 μέχρι σήμερα, αναμένεται να λάβει χώρα αύριο στα δικαστήρια της Ευελπίδων, σχετικά με την υπόθεση Ψωμιάδη. Το μεσημέρι λοιπόν, αναμένεται να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα της ΠΑΕ ΑΕΚ, ζητώντας την δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας, όλων των στενών συγγενικών προσώπων του Μάκη Ψωμιάδη,

που φέρονται να εμπλέκονται με παράνομες μεταβιβάσεις χρημάτων, από την ΑΕΚ στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που υπάρχουν, τις οποίες σας αποκαλύψαμε από χθες, ήδη οι νομικοί εκπρόσωποι που χειρίζονται την υπόθεση, έχουν καταφέρει να συνδέσουν ποσά άνω των 9 εκατ. ευρώ, τα οποία έφυγαν (πιο σωστά, δεν μπήκαν ποτέ) από τα ταμεία της ΠΑΕ και κατέληξαν στους λογαριασμούς συγγενικών προσώπων του Big Mac, την περίοδο που αυτός ήταν πρόεδρος της ΑΕΚ.

Αυτό που θα επιδιώξουν, με την απόφαση που αναμένεται να γνωστοποιηθεί την Πέμπτη, είναι να μην προβεί κανείς σε συναλλαγές με αυτά τα πρόσωπα, προκειμένου η Ένωση να προβεί σε συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας τους. Μάλιστα, σύμφωνα με κάποιες πηγές, η εν λόγω απόφαση έχει ληφθεί ήδη. Επειδή άμεσος ενδιαφερόμενος σε αυτά τα χρήματα δεν είναι μόνο η ΑΕΚ, το Κράτος έχει ήδη κινητοποιηθεί και έχει μπλοκάρει τους λογαριασμούς των στενών συγγενικών προσώπων του Ψωμιάδη, που σημαίνει πως ήδη έχει ξεκινήσει η... αντίστροφη μέτρηση. Βεβαίως, το ζητούμενο παραμένει ένα και είναι αυτό που ανέφεραν και χθες από την διοίκηση. Να βρεθούν και χρήματα, διότι από μόνη της η απόφαση δεν σημαίνει πως η ΑΕΚ φέρνει χρήματα στο ταμείο της. Ωστόσο, τα... μηνύματα που έρχονται, είναι αισιόδοξα και δείχνουν ότι η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα