Μπλέξιμο με το Eurobasket!

19:36 27/3/2014 - Πηγή: AEK365

Πριν από μερικές ημέρες ο Βολκόφ είχε διαβεβαιώσει την Fiba Europe πως δεν υπάρχει κίνδυνος αναφορικά με τη διοργάνωση του Ευρωμπάσκετ από την Ουκρανία. Το ίδιο επανέλαβε και σήμερα, αποκαλύπτοντας ότι η FIBA Europe έδωσε χρόνο στη χώρα για να προετοιμαστεί.

«η FIBA Europe

μας ενημέρωσε πως η Σλοβενία, τελευταία οικοδέσποινα πανευρωπαϊκού ανδρών, άλλαξε τέσσερις κυβερνήσεις, ενόσω προετοιμαζόταν για το τουρνουά. Μέχρι και οκτώ εβδομάδες πριν το τζάμπολ του Ευρωμπάσκετ, δεν ήξεραν ποιος είναι ο Πρωθυπουργός. Έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση» είπε χαρακτηριστικά ο Βολκόφ, ο οποίος στη συνέχεια ενημέρωσε πως:

«τα λεφτά που χρειαζόμαστε για να γίνουν όλα όπως πρέπει, είναι 25 εκάτ. ευρώ., για τα γήπεδα και τα έργα στο αεροδρόμιο, τα ξενοδοχεία κλπ».
Αντίθετα, ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής της διοργάνωσης δεν συμφωνεί με τα λεγόμενα του Βολκόφ και τονίζει:

«Περιμένουμε την τελική απόφαση, για το αν η κυβέρνηση θα μας στηρίξει ή όχι. Έχουμε πλήρη επίγνωση πως το πανευρωπαϊκό δεν είναι προτεραιότητα, αν σκεφτείτε τι συμβαίνει στη χώρα. Το τουρνουά όμως, αυτό μπορεί να εξάγει μια όμορφη εικόνα της Ουκρανίας. Όλοι θυμόμαστε πώς η Ουκρανία οργάνωσε μαζί με την Πολωνία το ευρωπαϊκό του ποδοσφαίρου, το 2012. Ελπίζω πως οι κυβερνώντες θα πάρουν τις σωστές αποφάσεις, για το καλό όλων»

Keywords
Τυχαία Θέματα