Μπλάνκο: Με ένα τηλέφωνο γυρίζω στην ΑΕΚ!

18:17 19/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ανοιχτά την επιθυμία να επιστρέψει στην ΑΕΚ, εξέφρασε σε συνέντευξή του ο Ισμαέλ Μπλάνκο. Ο Αργεντινός μιλώντας στο sdna.gr είπε:

«Η Ελλάδα ήταν για εμένα μια υπέροχη εμπειρία. Ήταν η πρώτη φορά που έφυγα από την Αργεντινή και στην Ελλάδα πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια, όλα εξελίχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και χαίρομαι πολύ που κατάφερα να γίνω αγαπητός και

στους οπαδούς της ΑΕΚ. Έκανα φίλους και είμαι πολύ τυχερός διότι ακόμα και σήμερα έχω επαφή με αρκετούς από αυτούς. Ελπίζω ότι σύντομα θα καταφέρω να επιστρέψω για να κάνω το χατίρι της κόρης μου, που τώρα είναι έντεκα χρόνων και θέλει πολύ να γυρίσει πίσω, στην Ελλάδα. Θα ήθελα πολύ στον επόμενο ένα ή δύο χρόνια να μου δοθεί η δυνατότητα να γυρίσω στην ΑΕΚ. Μακάρι! Μέχρι τώρα δεν είχα καμία επικοινωνία με κάποιον άνθρωπο της ομάδας, αλλά εγώ για μια ακόμα φορά λέω ότι θέλω να επιστρέψω. Μακάρι κάποια ημέρα σύντομα να χτυπήσει το τηλέφωνο μου και να με καλούν από την ΑΕΚ. Ελπίζω να γίνει κάτι τέτοιο, όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου με τη Μπαρτσελόνα, δηλαδή στο τέλος του μήνα. Μαθαίνω από φίλους μου στην Ελλάδα πως ακόμα και σήμερα οι οπαδοί της ομάδας μιλούν με πολύ καλά λόγια για εμένα και ότι πηγαίνουν στο γήπεδο φορώντας φανέλες με το όνομά μου. Χαίρομαι πολύ γι' αυτή την αγάπη και για το γεγονός ότι ακόμα θυμούνται τον... Ζορό. Θέλω να τους πω ότι πρέπει να είναι πάντα δίπλα στην ΑΕΚ, ειδικά τώρα στα δύσκολα, για να ξαναζήσουν όλοι μαζί μεγάλες στιγμές» μας είπε με μια... ανάσα ο Μπλάνκο.

Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης του "Ζορό" στο sdna.gr ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα