Μπήκαν στο... κόλπο τα Χανιά

20:03 12/1/2015 - Πηγή: AEK365

FOOTBALL LEAGUE

12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΟ ΧΑΝΙΑ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Μάλεμε

Την δεύτερη ήττα της στο Πρωτάθλημα γνώρισε η Παναχαϊκή. Η ομάδα της Πάτρας έχασε με 2-1 από τα Χανιά, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με το «τσουβάλι», ενώ είχαν και δοκάρι με τον Κρητικό στο 62'.

Μόλις στο 18' οι γηπεδούχοι άνοιξαν

το σκορ με τον Κρητικό. Ο επιθετικός του ΑΟΧ πρόλαβε την έξοδο του Μπαλασάκη και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Τεράστια χαμένη ευκαιρία για την Παναχαϊκή, με την συμπλήρωση 45 λεπτών αγώνα, όταν ο Κωστούλας νικήθηκε δύο φορές από τον Σικαλιά.

Νέα καλή στιγμή για τα Χανιά, στο 58', όταν σε σουτ του Οικονομόπουλου η μπάλα έφυγε άουτ. Δοκάρι για τα Χανιά στο 62' με τον Κρητικό. Τελικά το γκολ για τους Χανιώτες ήρθε στο 70'. Σκόρερ του 2-0 ο Καραγιάννης με δυνατό σουτ, «κλειδώνοντας» έτσι τη νίκη για την ομάδα του.

Η Παναχαϊκή στα υπόλοιπα λεπτά, πέταξε λευκή πετσέτα και αν οι γηπεδούχοι ήταν πιο προσεκτικοί, όπως στο 74', όταν η προβολή του Κρητικού έφυγε μόλις άουτ.

Στο 79' ο Πάγκαλος για τον ΑΟΧ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά έχει υποδειχθεί οφσάιντ και το γκολ ακυρώνεται.

Το γκολ της... τιμής για τους Πατρινούς πέτυχε με κεφαλιά ο Ζλατκόφσκι στις καθυστερήσεις.

Τα Χανιά τελικά, πήραν τη νίκη με 2-1, φτάνοντας τους 21 πόντους και μπήκαν ξανά στο κυνήγι για μία θέση στα πλέι-οφ.

AO Χανιά (Μ. Στεφανίδης): Σικαλιάς, Μανωλάς, Καραλής(46' Οικονομόπουλος), Πάγκαλος, Γκότοβος, Κοντέων, Παγώνης, Σιλιγαρδάκης, Γκούμας, Καραγιάννης(86' Μαρτσάκης), Κρητικός(82' Ευαγγέλου)

Παναχαϊκή (Γ. Σπανός): Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Ντα Κόστα(50' Zλατκόφσκι), Χαρτσίας(88' Χούσα), Τσώνης, Μπαλού, Άλλα, Στεργίδης, Πατινιώτης, Αναστασόπουλος, Kωστούλας(68' Μασούρας)

Keywords
Τυχαία Θέματα