Μπήκαν Σι και Γουίλσον

18:35 21/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Σι μεταγράφηκε από την FC Dallas στις «μαυρόγατες» την περίοδο του Ιανουαρίου και συνέχισε την αποθεραπεία του μετά την εγχείρηση στο γόνατο στην οποία είχε υποβληθεί το Νοέμβριο του 2012. Πλέον ο Αμερικανός είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας.
Από την άλλη, ο Γουίλσον ανάρρωσε πλήρως από το σπάσιμο στο πόδι το οποίο υπέστη τον περασμένο Οκτώβριο στο παιχνίδι με τη Σάντερλαντ και δοκίμασε τις δυνατότητές του στο φιλικό με τη Σκάνθροπ την προηγούμενη Δευτέρα.
Αναφορικά

με τις δύο επιστροφές, ο Πιούλις δήλωσε: «Και οι δύο οι παίκτες θα βρίσκονται στην αποστολή, δεν ξέρω αν θα ξεκινήσουν βασικοί, θα πρέπει να περιμένουμε και θα δούμε», ενώ συμπλήρωσε σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται: «Νομίζω πως ο Μπρεκ ήταν εκτός δράσης για τρείς με τέσσερις μήνες, αλλά πρέπει να ομολογήσω πως βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Η δουλεία που έχουμε κάνει με αυτόν έχει αποδείξει ότι είναι πολύ κινητικός, αθλητικός και έχει πολύ θέληση. Ο Γουίλο είναι απολύτως έτοιμος. Περιμένει την ευκαιρία του».

Keywords
Τυχαία Θέματα