Μπήκαν όλοι στο νόημα στη Νέα Σμύρνη (ΦΩΤΟ)

17:40 9/2/2015 - Πηγή: AEK365

Πέρασαν δύο ημέρες, αλλά δεν περνά στο... ντούκου. Το «τεστ» στη Νέα Σμύρνη το Σάββατο δεν ήταν μόνο αγωνιστικό για την ΑΕΚ, ήταν και ψυχολογικό, για Έλληνες και ξένους παίκτες, και μάλιστα σε σκληρές συνθήκες. Το μίσος που τρέφει μεγάλη μερίδα των οπαδών του Πανιωνίου για τον Δικέφαλο και τα επεισόδια, που προηγήθηκαν του αγώνα, προμήνυαν τι θα ακολουθήσει. Η αποστολή της ομάδας έτυχε εχθρικής υποδοχής, παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του Πανιωνίου να εξομαλύνουν

την κατάσταση, που ήταν εκρηκτική.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η ευστοχία και οι πανηγυρισμοί του -πάντα εκφραστικού- Καρλ Ίνγκλις, ο οποίος έδειχνε την καρδιά του, εκνεύρισαν τον κόσμο, που δεν έμεινε όμως μόνο στις ύβρεις. Οπαδοί έσπασαν τεράστιο κομμάτι από το προστατευτικό πλέξιγκλας στον πάγκο της ΑΕΚ, γεγονός που έθεσε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα του Στάθη Παπαδιονυσίου. Την ολοκλήρωση του αγώνα ακολούθησε ρίψη μπουκαλιών με νερό και λοιπών αντικειμένων, κατά την έξοδο των παικτών προς τα αποδυτήρια, ενώ ο επίλογος γράφτηκε στον εξωτερικό χώρο των αποδυτηρίων με ρίψη κροτίδων.

Χαρακτηριστικό είναι και το σχόλιο του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργου Νικολάου, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: «Στην... Ελλάς του 2015! Με σωματοφύλακες -εκ δεξιών- τον Yποστράτηγο Χριστακόπουλο και -εξ ευωνύμων- τον θηριώδη Γιώργο Τσιάκο πώς να κινδυνεύσεις;».

Για μία ακόμη φορά, πάντως, η ομάδα είχε στο πλευρό της τη διοίκηση της ΚΑΕ. Ο πρόεδρος, Αλέξης Αλεξίου έδωσε το «παρών» στην εξέδρα και στο τέλος συνεχάρη παίκτες και προπονητικό τιμ, ενώ στο γήπεδο, από πλευράς ΑΕΚ, παραβρέθηκαν ακόμη ο μέτοχος της ΚΑΕ, Εδουάρδος Καρρέρ, η υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων της ΚΑΕ, Σοφία Κάσκαρη, και ο νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ, Γιώργος Κατσαδήμας.

Keywords
Τυχαία Θέματα