Μπερλουσκόνι: Με τη Μίλαν στον τελικό του Μιλάνου

11:08 13/10/2014 - Πηγή: AEK365

Το 2016 ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ θα γίνει στο "Σαν Σίρο" του Μιλάνου και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν έκρυψε πως θα ήθελε να δει σε αυτόν τον τελικό τη Μίλαν του.
Ο ιδιοκτήτης της ομάδας παραχώρησε συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα "Corriere dello Sport" που επέλεξε για τίτλο την ατάκα του Μπερλουσκόνι "Θα επιστρέψει μεγάλη η Μίλαν".
Όπως τόνισε ο ιδιοκτήτης της Μίλαν: "Για φέτος, στόχος είναι να ξαναφέρουμε τη Μίλαν στην Ευρώπη αλλά εγώ ονειρεύομαι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

στο Μιλάνο.
Υπάρχει ένα καλό κλίμα τώρα στη Μίλαν, με ένα νέο προπονητή που έχει θέληση για νίκες αλλά και να μας ξανακάνει πρωταγωνιστές στην Ιταλία, στην Ευρώπη και στον κόσμο, όπως ήμασταν πάντα τα τελευταία 30 χρόνια".
Μάλιστα, ο Μπερλουσκόνι βαθμολόγησε με "8" τις επιδόσεις του προπονητή της Μίλαν και με "7" τις επιδόσεις της ομάδας.
Ο ιδιοκτήτης της Μίλαν αποκάλυψε πως θα χρίσει διάδοχο του την κόρη του, τη Μπάρμπαρα, η οποία, όπως είπε, έχει καλές σχέσεις με τον Αντριάνο Γκαλιάνι ενώ για την αποχώρηση του Μάσιμο Μοράτι από την Ίντερ είπε: "Με πονάει που ένας Μιλανέζος όπως αυτός, αποχώρησε. Εγώ δεν θα μπορούσα να πουλήσω την ομάδα σε έναν ξένο, ίσως ούτε και σε Ιταλό"
Στον πρώην προπονητή της Μίλαν και νυν της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ευχήθηκε "επιτυχία και τύχη" και διέψευσε πως το 2013 η Μίλαν είχε ενδιαφερθεί για τον Κάρλος Τέβες. Για τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δήλωσε: "Η απόκτηση του έγινε κόντρα στη γνώμη μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα