Μπέργκαμπ: Θέλω να επιστρέψω στην Άρσεναλ

14:18 9/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ντένις Μπέργκαμπ αυτή την περίοδο είναι βοηθός προπονητή στον Άγιαξ ωστόσο στο μέλλον, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, θα ήθελε να γυρίσει στην Άρσεναλ και να αναλάβει κάποιο πόστο.
Ο Ολλανδός στην διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας έχει πανηγυρίσει τρία πρωταθλήματα και τέσσερα Κύπελλα Αγγλίας με την φανέλα της Άρσεναλ.
Σε δηλώσεις του ο Μπέργκαμπ τόνισε: "Στην Άρσεναλ πάντα το απολάμβανα. Δεν είχα ποτέ κακή μέρα εκεί. Βρίσκεται πάντα στο μυαλό μου. Είναι μέρος της φιλοδοξίας μου να επιστρέψω κάποια

στιγμή. Δεν μπορώ όμως να προγραμματίσω το μέλλον. Θα είμαι στον Άγιαξ για τουλάχιστον τρία ή τέσσερα χρόνια ακόμα, μετά δεν ξέρω".
Στην συνέχεια δήλωσε: "Δεν βλέπω τον εαυτό μου πάντως να μένει στον Άγιαξ για την συνέχεια της προπονητικής μου καριέρας. Δεν βλέπω τον εαυτό μου ως προπονητή, αλλά ως μέλος του τεχνικού επιτελείου. Πραγματικά απολαμβάνω αυτό τον ρόλο και κυρίως την ατομική προπόνηση με τους επιθετικούς. Έχω μιλήσει με άλλους ή έχω ακούσει πράγματα και όλοι θέλουν να επιστρέψουν στην Άρσεναλ κάποια στιγμή. Και ο Τόνι Άνταμς είναι μια καλή επιλογή επίσης".

Keywords
Τυχαία Θέματα