Μπενζεμά: Μην λέτε πως δεν τρέχω

15:55 9/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης και στα 15 τελευταία της Εθνικής Γαλλίας με την κριτική που ασκείται στον Γάλλο επιθετικό να είναι έντονη με τον ίδιο να απαντά σε όσους ισχυρίζονται, όπως ο Πέπε, πως δεν δουλεύει πολύ μέσα στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος επιθετικός δήλωσε: "Πρόσφατα διάβασα ένα άρθρο που έδειχνε πως τρέχω 10 χιλιόμετρα ανά αγώνα. Μην λέτε πως δεν τρέχω. Δεν μπορείς να ζητά από έναν στράικερ να γυρνά πίσω ως

το τέρμα. Ο Αντσελότι δεν είπε κάτι για το πόσο δουλεύω. Είπε σε μένα και τον Ντι Μαρία πως δεν έχουμε τους ίδιους αμυντικούς ρόλους. Είμαι στράικερ και φυσικά ο πρώτος που θα πρέπει να καλύπτει. Όμως η δουλειά του στράικερ είναι τα γκολ. Δεν είμαι δεξί μπακ ή αμυντικός μέσος".
Για την επιθετική αφλογιστία, ο Μπενζεμά δήλωσε: "Είναι το μεγαλύτερο άγονο σερί στην καριέρα μου. Δεν θα κρατήσει 10 χρόνια. Πιστεύω πως σύντομα θα τελειώσει. Όταν πετύχω ένα τέρμα, θα ακολουθήσω κι άλλα πολλά. Ο κόσμος με κρίνει βάσει των γκολ που σημειώνω γιατί φοράω τον αριθμό εννέα στην πλάτη. Όμως δεν σκέφτομαι μονάχα στο σκοράρισμα, θέλω η ομάδα να νικάει. Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια αλλά αυτό συμβαίνει όταν κάνεις καριέρα στο υψηλότερο επίπεδο".
Τέλος για τον Ολιβιέ Ζιρού που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αναμένεται να πάρει την θέση του Μπενζεμά στην αρχική ενδεκάδα της Γαλλίας, ο διεθνής φορ σημείωσε πως "δεν υπάρχει `νούμερο ένα, δύο ή τρία'. Οποιος παίζει οφείλει να βοηθά την ομάδα να κερδίζει. Ο Ζιρού είναι ένας καλός επιθετικός. Παίζει καλά. Υπάρχει ανταγωνισμός αλλά στόχος μας είναι να βοηθήσουμε την ομάδα. Δεν είναι Ζιρού vs Μπενζεμά"

Keywords
Τυχαία Θέματα