Μπενζεμά: Φαβορί για την πρώτη θέση

14:10 20/10/2011 - Πηγή: AEK365

Με ένα γκολ και μια ασίστ, ο Καρίμ Μπενζεμά συνέβαλε καθοριστικά στην νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 4-0 για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Γάλλο επιθετικό να υποστηρίζει πως η ισπανική ομάδα είναι φαβορί για την πρώτη θέση μετά από τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "AS", ο Μπενζεμά απαντώντας αν έχει εξασφαλιστεί η πρώτη θέση, απάντησε: "Σιγά-σιγά θα το πετύχουμε, αλλά αυτή την στιγμή είμαστε φαβορί να καταλάβουμε την πρώτη θέση στον όμιλο. Η νίκη απέναντι στην Λιόν μπορεί να φανεί καθοριστική".

Για το γεγονός πως έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του σε καλή κατάσταση, ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα ένα γκολ και είχα μια ασίστ στο παιχνίδι με την Λιόν. Δεν με ενδιαφέρει η προσωπική διάκριση, αλλά να πετυχαίνει τους στόχους της η Ρεάλ. Σε προσωπικό επίπεδο, ήθελα πραγματικά να αγωνιστώ, γιατί είχα 22 μέρες να παίξω σε αγώνα. Το βασικό πράγμα για εμένα είναι πως ξεπέρασα το πρόβλημα μου. Είμαι σωματικά υγιής".

Για την ασίστ στον Κεντίρα στο δεύτερο γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης και για το γεγονός πως θα μπορούσε ο ίδιος να σκοράρει, ο Μπενζεμά δήλωσε: "Πρέπει να σκεφτόμαστε το καλό της ομάδας. Ήμουν στην γωνία, ερχόταν ο αμυντικός της Λιόν και ήταν δύσκολο για εμένα να σουτάρω με επιτυχία. Εκείνη την ώρα συνειδητοποίησα πως ήταν πίσω ο Κεντίρα και του έδωσα πάσα για να εξασφαλίσουμε πως θα πετύχουμε ακόμα ένα γκολ για την ομάδα. Έχω δηλώσει πολλές φορές πως θέλω να σκοράρω και να δημιουργώ φάσεις για τους συμπαίκτες μου".

Tέλος ο Καρίμ Μπενζεμά αναφέρθηκε και στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Μάλαγα αυτό το Σαββατοκύριακο λέγοντας: "Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από την νίκη. Είμαι χαρούμενος επειδή θα έχω την ευκαιρία να δω τον φίλο μου, τον Τουλαλάν".

Keywords
Τυχαία Θέματα