Μπέντνερ: Θα βοηθήσω την Άρσεναλ

21:43 3/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Δανός επιθετικός, όσο κι αν έψαξε και όσο κι αν ορισμένες ομάδες είχαν συμφωνήσει με την Άρσεναλ για να τον κάνουν δικό τους, έμεινε στο «Έμιρεϊτς».
Από τη στιγμή που οι «κανονιέρηδες» δεν βρήκαν αντικαταστάτη του, δεν μπορούσαν να τον παραχωρήσουν και τον ενημέρωσαν σχετικά για να είναι ειλικρινείς απέναντί του.
Ο Νίκλας Μπέντνερ το σεβάστηκε και αποφάσισε να... ενεργοποιηθεί ξανά! Μίλησε με τον Αρσέν Βενγκέρ και μόλις επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, θα περιμένει να πάρει τις ευκαιρίες του.
Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε

ο παίκτης:
«Είχαμε συμφωνήσει με την Άρσεναλ ότι θα μπορούσα να φύγω το καλοκαίρι του 2013, αν είχε επέλθει συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές για να αποχωρήσω από τον σύλλογο. Την τελευταία εβδομάδα, η ομάδα έδωσε το "οκ" σε πολλές ομάδες για να μετακομίσω, αλλά από τη στιγμή που δεν βρήκε αντικαταστάτη μου, έκανε χρήση του δικαιώματός της να μην με παραχωρήσει. Εννοείται ότι απογοητεύτηκα γιατί έψαχνα και ήθελα μια νέα ποδοσφαιρική πρόκληση.
Επειδή έχουν ειπωθεί κι έχουν γραφτεί πολλά πράγματα γύρω από τη σχέση μου με την Άρσεναλ. Η αλήθεια είναι ότι θέλω να παίξω ποδόσφαιρο, είμαι χαρούμενος στην Άρσεναλ, θεωρώ ότι ο σύλλογος είναι από τους καλύτερους για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή και έπειτα από κουβέντα που έκανα και με τον προπονητή, ανυπομονώ πλέον να επανέλθω στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης για να βοηθήσω κι εγώ.
Έμαθα πολλά από τη θητεία μου στις Σάντερλαντ και Γιουβέντους και υπόσχομαι στους οπαδούς της Άρσεναλ ότι θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα