Μπενίτεθ: Μόνο η Νάπολι στο γήπεδο

11:19 21/3/2014 - Πηγή: AEK365

Στο 2-2 έμεινε η Νάπολι με την Πόρτο και σε συνδυασμό με την ήττα 1-0 στην Πορτογαλία αποκλείστηκε από τα προημιτελικά του Europa League με τον Ράφα Μπενίτεθ να υποστηρίζει πως μόνο η Νάπολι υπήρχε στο γήπεδο που έκανε εξαιρετικό παιχνίδι.
Σε δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό, ο Ισπανός προπονητής της Νάπολι, Ράφα Μπενίτεθ, τόνισε: "Ήταν ένα παιχνίδι που υπήρχε μια ομάδα στο γήπεδο και αυτή ήταν η Νάπολι.

Είμαστε δυσαρεστημένοι με το αποτέλεσμα αλλά κατά την γνώμη μου κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι.
Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα σε όλο το 90λεπτο και αγωνιστήκαμε με ένταση και ταχύτητα για μια ώρα. Βάλαμε ένα όμορφο γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει ένα ακόμα ώστε να... κλειδώσουμε το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε τρία γκολ.
Είμαστε λυπημένοι αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να αποδεχτούμε ότι αποκλειστήκαμε. Επαναλαμβάνω ότι στον αγώνα υπήρχε μια ομάδα, η Νάπολι. Είμαστε τρίτοι στο πρωτάθλημα και στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.
Στην Ευρώπη αποκλειστήκαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ με 12 βαθμούς σε έναν δύσκολο όμιλο. Απόψε θα μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί. Για πρώτη χρονιά με πολλές αλλαγές, νέο προπονητή και νέο σύστημα πιστεύω ότι έχουμε θετική παρουσία. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι".

Keywords
Τυχαία Θέματα