Μπενίτεθ: Λυπάμαι Ρόμα

10:45 12/1/2015 - Πηγή: AEK365

Επίθεση στη Γιουβέντους εξαπέλυσε ο Ράφα Μπενίτεθ για τη φάση του δεύτερου γκολ της πρωταθλήτριας Ιταλίας και μάλιστα εξέφρασε τη λύπη του για τη Ρόμα καθώς, όπως είπε, το πρωτάθλημα θα το πάρει η Γιουβέντους.
Στο δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων, ο σκόρερ Κάσερες ήταν σε θέση οφσάιντ και μετά το 1-3 στο "Σαν Πάολο", ο Ισπανός τεχνικός της Νάπολι, Ράφα Μπενίτεθ, δήλωσε: "Η Γιουβέντους είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα αλλά δεν είναι δύσκολο

να δεις την άσπρη φανέλα του Κιελίνι ειδικά με τον επίδεσμο στο κεφάλι του με τον Κάσερες από πίσω του.
Από πέρυσι έμαθα τη φράση... μπορεί να συμβεί... πάντα συμβαίνει αυτό κόντρα στη Γιουβέντους. Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι με το 1-1, όμως το οφσάιντ γκολ άλλαξε τα πάντα και βρεθήκαμε και πάλι να κυνηγάμε το σκορ.
Δίνουμε τα εύσημα στη Γιουβέντους επειδή έχουν ποιότητα και δουλεύουν σκληρά, που είναι και ο λόγος που κατακτούν τον τίτλο εδώ και τρία χρόνια και θα τον κατακτήσουν και πάλι.
Ο θυμός μας έρχεται από το γεγονός πως δεν μπορούσαμε να παίξουμε επί ίσοις όροις εξαιτίας αυτών των λαθών. Αυτό που λέω λοιπόν είναι πως η Γιουβέντους θα πάρει το Σκουντέτο.
Έχουμε δει τόσα πολλά παιχνίδια της Γιουβέντους αυτό μόνο μπορώ να πω. Λυπάμαι Ρόμα αλλά συνειδητοποίησα πως η Γιουβέντους θα πάρει τον τίτλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα