Μπενίτεθ: Καμία απόδειξη πως θα με απολύσουν

11:30 11/2/2013 - Πηγή: AEK365

Φήμες προκειμένου οι εφημερίδες να πουλήσουν λίγα φύλλα παραπάνω αποτελούν τα όσα γράφονται για απόλυση του από την Τσέλσι όπως υποστήριξε ο Ράφα Μπενίτεθ ο οποίος υπογράμμισε πως δεν υπάρχει χειροπιαστή απόδειξη πως ο Ρομάν Αμπράμοβιτς θέλει να τον διώξει.

Σε δηλώσεις του στο "Sky Sports" μετά το 4-1 επί της Γουίγκαν, ο προπονητής της Τσέλσι τόνισε: "Δεν διαβάζω εφημερίδες, δεν βλέπω τηλεόραση. Οπότε δεν έφτασαν στα αυτιά μου οι φήμες που ήθελαν τον πρόεδρο να με απολύει. Για να είμαι ειλικρινής, το μόνο που με απασχολούσε τις προηγούμενες μέρες ήταν η προετοιμασία

της ομάδας για το παιχνίδι με την Γουίγκαν. Το αποτέλεσμα νομίζω πως με δικαίωσε και αυτό είναι που μένει στο τέλος. Όσο για τις φήμες, νομίζω πως είναι φήμες που διαδίδουν οι εφημερίδες για να πουλήσουν μερικά φύλλα παραπάνω. Δεν υπάρχει κάποια... χειροπιαστή απόδειξη πως θα με απολύσει ο πρόεδρος. Αν υπήρχε, θα ήμουν ο πρώτος που θα το γνώριζα, αφού μιλάμε συχνά".
Για το συμβόλαιο του που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, ο Ράφα Μπενίτεθ δήλωσε: "Σε ό,τι έχει να κάνει με το συμβόλαιο μου, δεν γνωρίζω κάτι. Αλλά αυτό δεν με αγχώνει. Κοιτάω την δουλειά μου και προσπαθώ να πάει η ομάδα όσο καλύτερα γίνεται, καθώς με τον τρόπο αυτό μπορώ να ελπίζω πως το συμβόλαιο μου θα ανανεωθεί. Θα δώσω τα πάντα για να μείνω στην Τσέλσι και μετά το καλοκαίρι".

Keywords
Τυχαία Θέματα