Μπενίτεθ: «Ισορροπημένη ομάδα η Ρούμπιν»

23:51 3/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η Τσέλσι βρίσκεται μόλις στην αρχή της διαδρομής ενός δύσκολου προγράμματος, καθώς μετά από ένα παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στη Σαουθάμπτον και αυτό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Κύπελλο, αγωνίζεται με τη Ρούμπιν Καζάν για το Γιουρόπα Λιγκ, πριν επιστρέψει στις εγχώριες διοργανώσεις και τον επαναληπτικό με τους Ρώσους.

Έτσι, ο Ράφα Μπενίτεθ στάθηκε σε αυτό το βαρύ πρόγραμμα των «μπλε», λέγοντας πως το έργο τους κόντρα στη Ρούμπιν δεν θα είναι εύκολο. Τέλος, αναφέρθηκε και στον Ραίαν Μπέρτραντ, ο οποίος καλείται να αντικαταστήασει

απάξια τον τραυματία Άσλεϊ Κόουλ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

Για το δύσκολο πρόγραμμα της Τσέλσι και τα παιχνίδια που ακολουθούν, με βάση αυτό κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που διεξήχθη τη Δευτέρα: «Αποδείξαμε απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ , πως μπορούμε να ανταγωνιστούμε μια ομάδα που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και έχει πολλούς τίτλους στην Αγγλία, αλλά και κάποιους στην Ευρώπη. Όταν παίζεις παιχνίδια ανά δύο μέρες πρέπει να προσπαθήσεις πρέπει να βρεις διαφορετικούς τρόπους να τα αντιμετωπίσεις, αλλά είμαι χαρούμενος γι' αυτό, καθώς τα πάμε καλά μέχρι στιγμής. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα, το οποίο αντιμετωπίσαμε σωστά και το κερδίσαμε. Αυτό έδειξε το επίπεδο στο οποίο είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε. Μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε όποια διοργάνωση συμμετέχουμε. Οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι, τόσο ψυχικά όσο και αγωνιστικά, καθώς κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό να το κερδίζεις, όπως το να κερδίζεις τίτλους»

Για τη Ρούμπιν: «Είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, η οποία αμύνεται με ευκολία και χτυπά στις αντεπιθέσεις. Συνεπώς μπορεί να σκοράρει ένα πολύτιμο εκτός έδρας γκολ. Θα προσπαθήσουν να το κάνουν με εμάς, όπως το έκαναν με την Ατλέτικο και τη Λεβάντε. Έχουν πολύ καλό ρυθμό στην επίθεση, μεγάλη ικανότητα στις πλευρές και δυνατά σέντερ μπακ, οπότε είναι μια πολύ καλή και ισορροπημένη ομάδα. Προτιμώ το παιχνίδι στην έδρα μας,, γιατί στη Μόσχα μπορεί να συναντήσουμε δυσκολίες. Θα είναι δύσκολο να σκοράρουμε αύριο (4/4) αλλά θα είναι και πολύ σημαντικό αν το κάνουμε. Όμως αν δεν τα καταφέρουμε, θα το κάνουμε σίγουρα στον επαναληπτικό».

Για τον Μπέρτραντ: «Είναι ένας παίκτης που καταλαβαίνει απολύτως τον ρόλο του. Μπορεί να βελτιωθεί πάρα πολύ. Απλώς πρέπει να μάθει από τους ανθρώπους με εμπειρία που βρίσκονται δίπλα του».

Keywords
Τυχαία Θέματα