Μπαρτζώκας προς κομισάριο: Είσαι μέθυσος και πιωμένος

15:12 20/2/2013 - Πηγή: AEK365

Στην διάρκεια της σημερινής κλήρωσης των διαιτητών για τους αγώνες της 18ης αγωνιστικής της Basket League, έγινε συζήτηση για την διαιτησία στο παιχνίδι ΚΑΟΔ-Ολυμπιακός με τον εκπρόσωπο της ομάδας του Πειραιά, τον Χρήστο Σταυρόπουλο, να εκφράζει παράπονα για μια απόφαση του διαιτητή Καρακατσούνη και να ισχυρίζεται πως ο κομισάριος, Σάββας Λόρτος, έπρεπε να του υποδείξει το σωστό.
Τότε τα μέλη της

ΚΕΔ, Συμεωνίδης και Κορομηλάς, απάντησαν στον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού: "Λέτε για τις συμπεριφορές των διαιτητών και κομισάριων, αλλά δεν λέτε για την συμπεριφορά για παράδειγμα των προπονητών. Ο κ. Μπαρτζώκας αποκάλεσε μέθυσο και πιωμένο τον κομισάριο κι αυτό είναι απαράδεκτο, πόσο μάλλον για έναν επιστήμονα άνθρωπο με μεγάλη προσφορά".
Στην συνέχεια η κουβέντα πήγε στα όσα συνέβησαν στον τελικό Κυπέλλου στο Ελληνικό με τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού να κάνει λόγο για "εκφοβισμό των διαιτητών" από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, πριν από τον τελικό με αφορμή όσα συνέβησαν λίγες μέρες πριν στο παιχνίδι πρωταθλήματος στο ΣΕΦ. Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού αναρωτήθηκε "πώς επιτρέπουν οι διαιτητές στον πρόεδρο μιας ομάδας να μπαίνει στα αποδυτήρια;".
Η απάντηση της ΚΕΔ: "Δεν μπήκε στα αποδυτήρια, μπήκε στον προθάλαμο και οι διαιτητές έκαναν το καθήκον τους. Κατέγραψαν το γεγονός σε συμπληρωματική έκθεση και είναι πλέον θέμα του αθλητικού δικαστή να εκδικάσει την υπόθεση και να επιβάλει ποινές. Δεν είναι θέμα των διαιτητών αυτό το κομμάτι".

Keywords
Τυχαία Θέματα