«Μπαρτσελόνα» ο Πλατανιάς

19:05 16/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 29η αγωνιστική

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΚΑΛΟΝΗ: 7-0

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιβολίων

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δ. Στυλιάρας

Μόνος του έπαιξε ο Πλατανιάς στο παιχνίδι με την Καλονή. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπήκαν ποτέ και στο ματς και γνώρισαν ντροπιαστική ήττα με 7-0 (η μεγαλύτερη του Πλατανιά στη Σούπερ Λίγκα). Με τη νίκη τους αυτή οι Χανιώτες παρέμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της παραμονής.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν απόλυτα στο

πρώτο μέρος. Απείλησαν στο 16' με τον Τόρες και στο 30' είχαν διπλή ευκαιρία και πάλι με τον Ισπανό. Στο 36' όμως ήρθε το γκολ όταν ο Βλαχοδήμος εκμεταλλεύτηκε το γέμισμα του Κατάι και έκανε το 1-0. Λίγο πριν συμπληρωθεί το ημίχρονο (44΄) η ομάδα των Χανίων πέτυχε και δεύτερο τέρμα αυτή τη φορά με αυτογκόλ του Αναστασιάδγς. Μόλις στο 49' στο δεύτερο μέρος ο Βλαχοδήμος με ωραία ενέργεια και σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Η Καλονή κέρδισε πέναλτι στο 57' όμως ο Περόνε έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Πέντε λεπτά μετά δέχθηκε και τέταρτο γκολ με "θύτη" αυτή τη φορά τον Κατάι. Στο 69' η Καλονή έμεινε με δέκα καθώς αποβλήθηκε ο Ζος για μαρκάρισμα στον Βλαχοδήμο. Ο Τετέ εκτέλεσε το φάουλ και πέτυχε το 5-0. Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε με τον Γουνδουλάκη να σκοράρει στο 73'. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Βλαχοδήμος πετυχαίνοντας χατ τρικ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Α.Αναστασιάδης): Γιωργαλλίδης, Φαϊσκα, Ινκούμ, Δημήτρης, Γιαχία, Αγκιλέρα, Τετέ, Βλαχοδήμος, Καταϊ (71'Γουνδουλάκης), Μπέλιτς (58'Καζναφέρης), Τόρες (81'Θέτα).

ΚΑΛΟΝΗ (Γ.Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Γιορέντε (50'Νιαμπούγιου), Άλβες, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Γιοναν, Κεϊτά, Λεοζίνιο, Ζος, Περόνε.

Keywords
Τυχαία Θέματα