Μπαράλες: Καλύτεροι και πιο ξεκούραστοι

15:56 1/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ο στόχος του Αστέρα Τρίπολης είναι η είσοδος στη πρώτη πεντάδα και ακόμα πιο ψηλά όπως υπογράμμισε ο Χερόνιμο Μπαράλες ο οποίος σημείωσε πως η ομάδα, στη συνέχεια του πρωταθλήματος, θα είναι καλύτερη και πιο ξεκούραστη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντινός επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης, Χερόνιμο Μπαράλες, στον SENTRA FM 103.3
- Για τον στόχο του Αστέρα Τρίπολης: "Θέλουμε να είμαστε στην πεντάδα όπως και πέρυσι, αλλά να φτάσουμε όσο γίνεται ακόμα πιο ψηλά".
- Για την ευρωπαϊκή

περιπέτεια: "Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία και είμαστε τυχεροί που συμμετείχαμε. Μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί και ατό θα ήταν μοναδικό, αλλά μας έλειψε η τύχη σε κάποια παιχνίδια".
- Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: "Λογικά θα είμαστε ακόμα καλύτεροι, πιο ξεκούραστοι. Είναι κάτι που θα φανεί στη πορεία".
- Για την απόδοσή του: "Και πέρυσι έκανα καλή σεζόν και εγώ και η ομάδα. Προσπαθώ να βελτιώνομαι, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να βοηθάω την ομάδα".
- Για το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: "Περιμένουμε θέαμα από δυο σπουδαίες ομάδες. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε στον Βόλο για να μειώσουμε από την κορυφή ανάλογα με το αποτέλεσμα".
- Για το ξεκίνημα του στο ράγκμπι: "Πριν παίξω ποδόσφαιρο, έπαιζα ράγκμπι από τα τέσσερα μου έως τα έντεκα και αυτό με βοήθησε να μην φοβάμαι".

Keywords
Τυχαία Θέματα