Μπαολοτέλι: Σέεντορφ όπως Μουρίνιο

19:40 21/1/2014 - Πηγή: AEK365

Πρώτο δείγμα θετικό για τον Κλάρενς Σέεντορφ. Δεν αναφερόμαστε στο νικηφόρο ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία της Μίλαν (1-0 την Ελλάς Βερόνα) αλλά στο γεγονός ότι από τις πρώτες κιόλας ημέρες υπάρχουν θετικά σχόλια απέναντί του.
Στην κατηγορία των "φαν" του Ολλανδού μπήκε με το... καλημέρα ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος πέρα από το γκολ που του αφιέρωσε το βράδυ της Κυριακής όταν και ευστόχησε από την άσπρη βούλα, του έπλεξε το εγκώμιο και μέσω συνέντευξής του.
«Στον Σέεντορφ ξαναείδα την

αγριάδα και την θέληση για νίκη που είχε ο Μουρίνιο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιταλός φορ σε συνέντευξή του σε ιταλικό περιοδικό, ενώ κολακευτικά σχόλια για τον 37χρονο "ρούκι" προπονητή έκανε και ο βοηθός του στον πάγκο, Μάουρο Τασότι.

«Δίνει μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες, ξέρει ότι κάνουν τη διαφορά και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Παρατηρεί τα πάντα, αφιερώνει όλο το χρόνο του για να βελτιώσει όλα αυτά που μπορούν να βελτιωθούν.
Αφοσιώνεται ολοκληρωτικά στη δουλειά του, ίσως και τη νύχτα. Φαίνεται πως προετοιμαζόταν εδώ και καιρό για να αναλάβει τη θέση του προπονητή στη Μίλαν».

Keywords
Τυχαία Θέματα