«Μπαλωθιές» στη Νέα Σμύρνη

19:15 5/11/2011 - Πηγή: AEK365

Το ματς

Την τρίτη του νίκη πανηγύρισε ο ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Οι κρητικοί πέρασαν αλώβητοι από την έδρα και του Πανιωνίου φτάνοντας του 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, ο Πανιώνιος αγνοεί την νίκη από την αναμέτρηση με την Κέρκυρα και το 0-3 μένοντας στου

8 βαθμούς. Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα ήταν ο Μίρνες Σίσιτς, ο οποίος πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του, αλλά και ο φορμαρισμένος Βαγγέλης Μάντζιος που πέτυχε το άλλο γκολ για τον ΟΦΗ (το 4ο του στο πρωτάθλημα) και «σέρβιρε» το 3ο στον Σίσιτς.

Α' ημίχρονο

Ωραία ξεκίνησε το ματς στη Νέα Σμύρνη, με τρία σουτ στα πρώτα 7 λεπτά του αγώνα, με τα δύο εξ' αυτών να ανήκουν στον Πανιώνιο. Στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός, ωστόσο οι γηπεδούχοι έλεγχαν το ματς και πίεζαν για το γκολ. Αυτό όμως ήρθε για τον ΟΦΗ κόντρα στην ροή του αγώνα με τον Σίσιτς να ανοίγει το σκορ στο 26ο λεπτό με κεφαλιά έπειτα από ωραία εκτέλεση κόρνερ του Σουμπίνιο.

Πάνω που οι Νεοσμυρνιώτες προσπαθούσαν να συνέλθουν από το γκολ του Σλοβένου, ήρθε το 0-2 από τον φορμαρισμένο Βαγγέλη Μάντζιο στο 35ο λεπτό. Ο διεθνής επιθετικός «σκότωσε» την παλιά του ομάδα με πολύ ωραίο σουτ έπειτα από άδειασμα στον Τσότσαλιτς. Ευθύνη στο γκολ φέρει και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ο οποίος άργησε να αντιδράσει.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρξει άλλη μεγάλη φάση και με τους φιλάθλους των γηπεδούχων να αποδοκιμάζουν τους παίκτες της ομάδας τους για την κακή εμφάνιση.

Β' ημίχρονο

Δυνατά μπήκε στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος και έψαξε το γκολ που θα του έδινε την ώθηση να γυρίσει το ματς. Το γκολ για την ομάδα της Νέας Σμύρνης ήρθε στο 66ο λεπτό από τον Κούτσι με κοντινή προβολή. Και εκεί που οι παίκτες του Τάκη Λεμονή άρχισαν να πιστεύουν πως μπορούν να γυρίσουν «τούμπα» το ματς, ήρθε το 1-3 από τον Μίρνες Σίσιτς στην μοναδική ευκαιρία του ΟΦΗ στο β' μέρος και κλείδωσε τη νίκη για τους Κρητικούς. Τα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης ήταν διαδικαστικά καθώς το ματς είχε κριθεί από το δεύτερο προσωπικό γκολ του Σλοβένου.

Keywords
Τυχαία Θέματα