Μπαλοτέλι σε Μαντσίνι: Fuck You

10:22 6/11/2012 - Πηγή: AEK365

Στο παιχνίδι κόντρα στην Γουέστ Χαμ, ο Μάριο Μπαλοτέλι βγαίνοντας στο 69ο λεπτό από το παιχνίδι απευθυνόμενος στον Ρομπέρτο Μαντσίνι, σύμφωνα με την εφημερίδα "Daily Star" του είπε "Fuk You" ενώ ψιθύρισε και άλλες βαριές κουβέντες κατά του προπονητή του στην Μάντσεστερ Σίτι.
Σε δηλώσεις του αμέσως μετά ο Μαντσίνι τόνισε: "Ένας παίκτης δεν είναι ποτέ ευτυχισμένος όταν γίνεται αλλαγή και αν ο Μάριο είχε σκοράρει, θα είχε μείνει στον αγωνιστικό χώρο. Εγώ είμαι ο προπονητής, εγώ αποφασίζω και δεν μπορώ να παίξω με τέσσερις επιθετικούς. Νομίζω

ότι ήταν απογοητευμένος με τις ευκαιρίες που έχασε, όχι επειδή έγινε αλλαγή".

Μάλιστα ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει αποφασίσει να φύγει από το Μάντσεστερ για δυο εβδομάδες την περίοδο των Χριστουγέννων προκειμένου να είναι κοντά στην ετοιμόγεννη σύντροφο του. Αυτό σημαίνει πως αν ο Ιταλός επιθετικός φύγει νωρίτερα θα χάσει τα παιχνίδια κόντρα σε Ρέντινγκ, Σάντερλαντ, Νόριτς και Στόουκ ενώ είναι πολύ πιθανό να χάσει και το ντέρμπι του Μάντσεστερ. Βέβαια όλα αυτά τα καμώματα του Μπαλοτέλι έχουν εξοργίσει τον Μαντσίνι η υπομονή του οποίου έχει αρχίσει να εξαντλείται.

Keywords
Τυχαία Θέματα