Μπαλοτέλι σε Μπόμπαν, Πανούτσι: Δεν γνωρίζετε τίποτα από ποδόσφαιρο! (VIDEO)

12:52 26/4/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά την ήττα της Μίλαν από την Ρόμα με 2-0, ο Μάριο Μπαλοτέλι έχασε την ψυχραιμία του μιλώντας στο Sky Italia και επιτέθηκε στον Ζβόνιμιρ Μπόμπαν και στον Κριστιάν Πανούτσι που ήταν στο πάνελ της εκπομπής.
Συγκεκριμένα, ο Ιταλός επιθετικός της Μίλαν όταν ρωτήθηκε γιατί δεν κινήθηκε πιο πολύ στον αγωνιστικό χώρο, έδωσε την εξής απάντηση: "Δεν γνωρίζετε τίποτα από ποδόσφαιρο. Εμπιστευτείτε με, πραγματικά δεν γνωρίζετε".
Ο Μπόμπαν, παλαίμαχος άσος της Μίλαν, χαρακτήρισε

"ντροπιαστική" την εμφάνιση του Μπαλοτέλι στον αγώνα με την Μίλαν και ο Ιταλός απάντησε στον Κροάτη ως εξής: "Πάντοτε μιλάς για εμένα. Όταν η Μίλαν κερδίζει, ο Μάριο είναι σπουδαίος. Αλλά όταν η Μίλαν χάνει, ο Μάριο φταίει. Δεν χρειάζομαι την κριτική σου, είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου.
Ποτέ δεν είπα πως είμαι κορυφαίος ποδοσφαιριστής. Είμαι ένας συνηθισμένος παίκτης. Εσύ λες πάντα πως είμαι ξεχωριστός ποδοσφαιριστής, περιμένεις από εμένα να πετυχαίνω πέντε γκολ σε κάθε αγώνα".
Μετά από αυτή την φράση ο Μπαλοτέλι, φανερά εκνευρισμένος, πέταξε το μικρόφωνο και αποχώρησε ενώ εκνευρισμένος ήταν και στο 69ο λεπτό του αγώνα όταν ο Κλάρενς Ζέεντορφ τον έβγαλε από το παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα