Μπακαούκας: Τώρα πάμε για το νταμπλ

10:46 8/3/2013 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ ήδη πήρε το Κύπελλο Ελλάδας στο χάντμπολ και τώρα φορτσάρει και για το πρωτάθλημα... Ο Χριστόφορος Μπακαούκας έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του νταμπλ μιλώντας στην ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ.

«Το Κύπελλο το πήραμε δίκαια και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Ήταν άκρως εντυπωσιακή η υποδοχή από τον κόσμο μας, στο ΟΑΚΑ.

Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα από όταν είχαμε πάει ξανά, όταν είχαμε πάρει το πρωτάθλημα, γιατί τότε είχε λιγότερο κόσμο. Το μόνο κακό, είναι ότι όταν είχαμε πάρει το Κύπελλο στις Σέρρες, πάλι είχαμε χάσει στο ποδόσφαιρο από τον Παναθηναϊκό».

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, Ο Μπακαούκας, είπε: «Από το ματς κόντρα στον Φίλιππο ξεκινάμε και πάλι σοβαρά για το πρωτάθλημα. Ο στόχος είναι εφικτός. Νομίζω ότι οι διεκδικητές θα είναι 4 ομάδες, δηλαδή εμείς, ο Διομήδης, ο ΠΑΟΚ και ο Δούκας. Το καλό είναι ότι έχουμε τα ματς με τον ΠΑΟΚ και τον Διομήδη στην έδρα μας στον δεύτερο γύρο. Νομίζω ότι τα πάντα εξαρτώνται από το χέρι μας».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε και στην απουσία του Δημήτρη Καφφάτου από το ματς με τον Φίλιππο: "Νομίζω ότι και ο Τσακνής και ο Συγγάρης, είναι έτοιμοι για να παίξουν. Το θέμα είναι να είμαστε σοβαροί όλοι μας, για να μην την... πατήσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα