Μπαϊράμι: Μιλούσα γενικά και όχι για ένα γήπεδο που δεν έχω πάει ποτέ

08:59 10/12/2014 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μάλμε, ο σουηδικός Τύπος παρουσίασε δηλώσεις του Εμίρ Μπαϊράμι στις οποίες ο μέσος του Παναθηναϊκού έκανε λόγο για μια φανταστική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο "Γ. Καραϊσκάκης".
Λίγες ώρες αργότερα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως ο Μπαϊράμι

ήταν ενοχλημένος με την ερμηνεία των δηλώσεων του για το γήπεδο του Ολυμπιακού. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής έλεγε πως "δεν θα μπορούσα να πω κάτι τέτοιο για το συγκεκριμένο γήπεδο από τη στιγμή που όχι απλά δεν έχω παίξει ποτέ εκεί, αλλά δεν έχω πάει ούτε ως μέλος αποστολής".
Πράγματι, το περιεχόμενο του κειμένου στο σουηδικό Τύπο άλλαξε. Έτσι, στην ερώτηση για τις διαφορές Ελλήνων και Σουηδών υπάρχει η εξής απάντηση του Μπαϊράμι: "Επικρατεί τρελή ατμόσφαιρα, είναι κάτι πραγματικά σπέσιαλ, που είναι δύσκολο να εξηγήσω. Πρέπει να είσαι εκεί για να το νιώσεις. Οι οπαδοί δεν φωνάζουν μόνο για την ομάδα τους, μισούν παράλληλα και λίγο τον αντίπαλο επίσης. Αλλά κυρίως υποστηρίζουν την ομάδα τους με όλη τους την καρδιά. Είναι απίστευτο, φανταστικό. Ένα επίπεδο υποστήριξης που δεν έχω βιώσει ξανά. Είναι πολύ, πολύ κουλ".
Σε ερώτηση για το τι κάνει τόσο σπουδαίο τον Ολυμπιακό, ο Μπαϊράμι απαντά ως εξής: "Δεν μπορώ να μιλήσω πάρα πολύ για το τι κάνει αυτή την ομάδα καλή, σέβομαι το δικό μου κλαμπ και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού". Τέλος, σημείωσε πως "αν είχα πολύ καλούς οπαδούς στη Τβέντε, εδώ είναι διαφορετικά".

Keywords
Τυχαία Θέματα