Μπάγεβιτς: Θα αποφασίσουμε από Δευτέρα με τον Μελισσανίδη για μεταγραφές

11:00 21/12/2014 - Πηγή: AEK365

Δήλωση του εκτελεστικου διευθυντή της ΑΕΚ φιλοξενεί η εφημερίδα Live Sport. Αναλυτικά το ρεπορτάζ της εφημεριδας:

"Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέστρεψε χτες το απόγευμα στις 5 από το Βελιγράδι και λίγο αργότερα δήλωσε στη «Live Sport» ότι «όλα τα μεταγραφικά θέματα θα συζητηθούν τη Δευτέρα (αύριο) με τον πρόεδρο και θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις». Το βράδυ επέστρεψε στην Αθήνα

και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς συνοδευόμενος σύμφωνα με πληροφορίες και από Πορτογάλο ατζέντη. Τούτο ενισχύει την πληροφορία ότι υπάρχει μεταγραφή στα σκαριά που πιθανόν να οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες μετά τις τελικές διαπραγματεύσεις με μάνατζερ.

Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις ανοιχτές και οι αποφάσεις θα ληφθούν στην αυριανή σύσκεψη κορυφής με τη συμμετοχή του Δημήτρη Μελισσανίδη. Χτεσινές πληροφορίες ανέφεραν ότι οι πιθανότητες επιστροφής Κατσουράνη στην ΑΕΚ είναι πλέον αυξημένες. Ο Δέλλας τον θέλει και πιέζει με τον τρόπο του, ο Μπάγεβιτς δεν δείχνει να είναι αρνητικός. Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται να έστειλε μήνυμα στην πλευρά Μελισσανίδη πως είναι μεγάλη του επιθυμία να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ και πως δέχεται για 6 μήνες να παίξει ...τσάμπα. Με την έννοια φυσικά να πάρει ένα συμβολικό ποσό γι" αυτό το διάστημα."

Σύμφωνα με πληροφορίες του aek365 μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε υπογραφές και ανακοινώσεις. Ο Μιλοβάνοβιτς ήταν πάλι στην Πορτογαλία όχι όμως για τον Κουστόδιο που δεν απασχολεί. Δεν αποκλείεται να κλειστεί από τώρα παίκτης για το ερχόμενο καλοκαίρι και την ΑΕΚ της Σούπερ Λιγκ ενώ ανοικτά είναι όλα τα ενδεχόμενα για σέντερ φορ με την ΑΕΚ να επιδιώκει περισσότερο την απόκτηση δανεικού (Αλεξάντρο, Μολίνα) αφού μάλλον έχει βρει πάλι κάτι πολύ καλό για το καλοκαίρι. Σε ότι αφορά τον Κατσουράνη οι πιθανότητες είναι πολύ περισσότερες από ότι το προηγούμενο καλοκαίρι ιδίως αν επιβεβαιωθεί το ότι η ΑΕΚ έχει έτοιμη πολύ καλή λύση στην θέση αυτή για το καλοκαίρι. Τέλος σε ότι αφορά τον Φοντέ η ΑΕΚ δεν έχει κάνει κάποια κίνηση αλλά ο παίκτης έχει προταθεί και σε άλλη Ελληνική ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα