Αζάρ: Καλά έκανε και με... έκραξε ο Μουρίνιο

13:51 17/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο πριν από λίγο καιρό είχε ασκήσει δημόσια κριτική στον Εντέν Αζάρ για τον τρόπο παιχνιδιού του με τον ποδοσφαιριστή να δίνει δίκιο στον προπονητή του και να προσθέτει πως προσπαθεί να παίζει όπως έπαιζε στο κήπο του σπιτιού του.
Ο Μουρίνιο είχε πει πως ο Αζάρ δεν είναι έτοιμος να θυσιάσει τον εαυτό του για την ομάδα και ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, σε συνέντευξη του στο περιοδικό της Τσέλσι, δήλωσε: "Είναι αλήθεια και είναι καλό. Το προτιμώ όταν μιλάμε έτσι, παρά όταν λένε πράγματα του τύπου... είναι ο καλύτερος

και δεν χρειάζεται να δουλεύει...
Ξέρω ότι μάλλον πρέπει να τα πηγαίνω καλύτερα στην προπόνηση και στο γήπεδο. Θέλω να σκοράρω περισσότερο και να βοηθήσω την ομάδα να σκοράρει περισσότερο και την επόμενη σεζόν ελπίζω να τα πάμε καλύτερα.
Προσπαθώ να παίζω, όπως έπαιζα μικρός στο κήπο μου. Κάποιες φορές είναι καλό κάποιες άλλες όχι, αλλά πάντα προσπαθώ να είμαι βέβαιος ότι έδωσα το καλύτερο για την ομάδα, ακόμα και αν δεν κάνω καλό παιχνίδι. Όταν είσαι νέος κάνεις ένα καλό παιχνίδι και μετά ένα κακό. Φέτος κατάφερα να είμαι πιο συνεπής, αυτό είναι καλό".
Για την εφετινή σεζόν της Τσέλσι, ο Αζάρ δήλωσε: "Αυτή ήταν η σεζόν του... σχεδόν, σχεδόν φτάσαμε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, σχεδόν ήμασταν πρωταθλητές στη Premier League. Την επόμενη σεζόν με αυτήν την ομάδα μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και ίσως το Τσάμπιονς Λιγκ".

Keywords
Τυχαία Θέματα