Αυλαία με διπλό για ΠΑΣ

21:07 22/4/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΦΗ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΔΕΛΦΑΚΗΣ

Το ματς:

Πιο απειλητικός μπήκε στο παιχνίδι ο γηπεδούχος ΌΦΗ, καθώς είχε την κατοχή και προσπαθούσε να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις μπροστά στην εστία του ΠΑΣ. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε μόλις στο πέμπτο λεπτό, όταν

ο Λόπεθ έκανε τη σέντρα, ο Ουκάρ έκανε το τακουνάκι, με την μπάλα να περνάει παράλληλα με την εστία. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη σιγά σιγά ισορρόπησε το παιχνίδι και απάντησε στις ευκαιρίες στο 14' , με το σουτ του Πατσατζόγλου, να περνάει λίγο άουτ. Οι δύο ομάδες στην συνέχεια έριξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού, παίζοντας κυρίως παιχνίδι κέντρου με αποτέλεσμα να πάνε στα αποδυτήρια, ισόπαλες με 0-0.

Δυνατά μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ χάνοντας μια καλή ευκαιρία στο 47' όταν το σουτ του Ζορμπά έξω από την περιοχή κατέληξε λίγο άουτ. Η απάντηση για τον ΠΑΣ ήρθε πέντε λεπτά αργότερα με τον Τζάνη να επιχειρεί το σουτ, με την μπάλα όμως να περνάει λίγο έξω από το δοκάρι του Σαχσανίδη. Ο επιθετικός των Ιωαννίνων, ότι δεν κατάφερε σε αυτή τη φάση το πραγματοποίησε στο 63', όταν μετά από ωραία πάσα του Γεωργίου έγραψε με πλασέ το 0-1. Το γκολ έδωσε φτερά στην ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη, που δεν άργησε να κάνει και το 0-2 με τον Βίλα, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν μετά τα δύο γκολ ,με τον ΠΑΣ να πετυχαίνει μια σημαντική νίκη γοήτρου μέσα στη Κρήτη, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά.

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης (65' Μπούρμπος), Σόουζα, Πίτσος, Βερόν, Τζόρντι Λόπεθ (68' Μπόντορ), Χόρχε Λόπεθ, Ουκάρ, Ζορμπάς (77' Νύκταρης), Μάντζιος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστασιάδης): Φεγκρούς, Πάντος, Πατσατζόγλου, Τζημόπουλος, Μιχαήλ (68' Βάντερσον), Λίλα, Κυριάκος (57' Σκούφαλης), Γιάκος, Τζάνης (74' Ντε Βινσέντι), Γεωργίου, Βίλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα