Ατσέρμπι: Απαιτώ σεβασμό

21:14 19/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο 25χρονος Ιταλός, τιμωρήθηκε προσωρινά από ιταλική εταιρία αντιντόπινγκ κοντρόλ, αφού βρέθηκε να έχει στον οργανισμό του υψηλά επίπεδα χοριακής γοναδοτροπίνης, σε δείγμα που έδωσε μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Κάλιαρι την 1η Δεκεμβρίου.
Ο Ατσέρμπι, ο οποίος τον Ιούλιο είχε υποβληθεί σε επέμβαση καθώς έπασχε από καρκίνο των όρχεων, δήλωσε στο TV Italia Uno: «Δεν έχω πάρει ποτέ κάποιο παράνομο σκεύασμα και είναι οδυνηρό να με κατηγορούν για κάτι τέτοιο. Καταλαβαίνω

ότι και ο Τύπος πρέπει να κάνει τη δουλειά του, αλλά αυτές οι κατηγορίες είναι ενοχλητικές, όχι τόσο για μένα, όσο για αυτούς που αγαπώ».
Τα υψηλά επίπεδα γοναδοτροπίνης είναι συνήθως αποτέλεσμα καρκινικού όγκου, κάτι που υποστήριξε και ο ίδιος ο Ατσέρμπι: «Είναι συνέπεια πολλών πραγμάτων. Πρέπει να κάνω κάποιες εξετάσεις. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η υγεία μου. Δεν μπορείς να κατηγορείς κάποιον χωρίς να γνωρίζεις την κατάσταση. Ζητάω σεβασμό για εμένα και την οικογένειά μου.
Έδωσα δείγμα και πριν από τον αγώνα με την Κάλιαρι και αν είχα χρησιμοποιήσει όντως κάτι, θα φαινόταν πριν το τέλος του αγώνα. Όσοι με χαρακτήρισαν κλέφτη, ντρόπιασαν εμένα, την οικογένειά μου και τους γιατρούς μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα