Ατρόμητος-Ολυμπιακός και όποιος αντέξει

10:22 12/2/2014 - Πηγή: AEK365

Οι δυο πρώτες ρεβάνς των αγώνων της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας διεξάγονται σήμερα Τετάρτη με το ενδιαφέρον να στρέφεται στο Περιστέρι εκεί όπου ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20:00 ΟΤΕ SPORT 2) στον επαναληπτικό του 0-0 στο "Γ.

Καραϊσκάκης".
Στις δυο προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων, ο Ατρόμητος κατάφερε να κρατήσει στο μηδέν τον Ολυμπιακό και το ίδιο φιλοδοξεί να κάνει και σήμερα αλλά να βάλει και το γκολ που θα του χαρίσει μια μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά. Ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ιγκλέσιας και Παπαδόπουλο καθώς και στον τιμωρημένο Φυτανίδη.
Πιθανή ενδεκάδα: Σηφάκης, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία, Ούμπιδες, Μπρίτο, Καραμάνος, Ναπολεόνι.
Από την άλλη μεριά, ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του νταμπλ με τον Μίτσελ να ετοιμάζει αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Εκτός αποστολής έμειναν οι ανέτοιμοι Χολέβας, Φουστέρ, Βαλντέζ, ο τραυματίας Σιόβας και οι Ρομπέρτο, Πελέ, Τόρες, Παπάζογλου, Ιμπαγάσα και Σέποβιτς για λόγους τακτικής.
Πιθανή ενδεκάδα: Μέγιερι, Σαλίνο, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Σάμαρης, Μανιάτης, Κάμπελ, Πέρες, Τσόρι, Ολαϊτάν.

Νωρίτερα στις 17:00 (ΟΤΕ SPORT 2), ο Παναθηναϊκός παίζει εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό Βόλου και θα "σφραγίσει" το εισιτήριο για τα ημιτελικά καθώς το 4-0 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας στην πρωτοπόρο του Νοτίου Ομίλου της Football League.
Ο Γιάννης Αναστασίου θα δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής αφήνοντας εκτός αποστολής τους Καπίνο, Μπεργκ, Σίλντενφελντ, Νάνο και Ζέκα αλλά και τον ανέτοιμο Πέτριτς.
Πιθανή ενδεκάδα: Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Χουχούμης, Δώνης, Αμπέντ ή Πράνιτς, Ατζαγκούν, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης.
Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ολυμπιακός Βόλου - Παναθηναϊκός (0-4)
Γήπεδο: EAK Bόλου- 17:00, OTE Sport 2.
Διαιτητής: Μαντάκης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Καραβασίλης (Καβάλας).

Ατρόμητος - Ολυμπιακός (0-0)
Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου- 20:00, ΟΤΕ Sport 2.
Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Ποντίκης (Πρέβεζας).

Keywords
Τυχαία Θέματα