Ατομικό στα τελειώματα ο Σταματής

21:37 27/7/2012 - Πηγή: AEK365

Λίγο μετά το δίτερμα, όπου ο Βαγγέλης Βλάχος φανέρωσε τις προθέσεις του για την αυριανή ενδεκάδα του φιλικού με την Πρέστον, κράτησε τον Ανδρέα Σταματή να δουλέψει μαζί του ατομικά. Ο προπονητής της ΑΕΚ δείχνει να πιστεύει πολύ στον νεαρό επιθετικό, που δείχνει αυτή τη στιγμή ένα... κλίκ μπροστά από τους Νικόλτση και Τσίτα, που αγωνίζονται στην ίδια θέση. Αρχικά δούλεψε μαζί του στις κινήσεις που πρέπει να κάνει ο επιθετικός και στο μέσα-έξω για να σπάει τη μπάλα. Εν συνεχεία έφερε τις μπάλες από τα πλάγια και με σέντρες δικές του, ζητούσε

από τον Σταματή να τελειώνει με τη μία τη φάση, ενώ τον διόρθωνε (ή τον επιβράβευε, ανάλογα) όταν κάτι έκανε λάθος. «Αύριο θα παίζεις με ψηλούς και δυνατούς αμυντικούς. Θα δώσεις πολλές μάχες. Να βγαίνεις από εκεί, να παίρνεις τη μπάλα, να την κρατάς και να τη σπας σωστά», ήταν μερικά από τα λόγια του Βλάχου στον νεαρό επιθετικό.

Από εκεί και πέρα, ασκήσεις έγιναν σε απευθείας φάουλ, εκεί όπου δοκίμαζαν τα πόδια τους οι Γκερέιρο, Λαγός, Ρίκκα, Γιάγκο, Καλογέρης και Γροντής, ενώ λίγο πριν επιστρέψει η ομάδα στο ξενοδοχείο, Τσίτας και Νικόλτσης δούλεψαν μαζί με τους τερματοφύλακες, επίσης σε τελειώματα φάσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα