Μπλόκο στο Μαδριγάλ για την Ρεάλ

18:55 14/9/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ- ΡΕΑ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 2-2
Γήπεδο: Ελ Μαδριγάλ

Το δίδυμο Μπέιλ-Ρονάλντο έκανε τη δουλειά του, αλλά η άμυνα της Ρεάλ την πρόδωσε με αποτέλεσμα το τελικό 2-2 κόντρα στη Βιγιαρεάλ και την πτώση από την κορυφή.

Στο 5ο λεπτό ο Λόπεθ σταμάτησε το πλασέ του Περέιρα, ενώ στο 8' ο Καρβαχάλ έδιωξε την τελευταία στιγμή από την περιοχή, πριν μπει στη φάση ο Τριγκέρος. Η Βιγιαρεάλ ήταν καλύτερη και στο 21' ο Κάνι με

σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ, ενώ στο 27' ο Λόπεθ πραγματοποίησε τεράστια επέμβαση σε τετ α τετ με τον Ακίνο και στη συνέχεια ο άσος της Βιγιαρεάλ έχασε το άχαστο προ κενής εστίας. Στο 30' ο Λόπεθ νίκησε ξανά τον Ακίνο, ενώ στο 34' η κεφαλιά του αμαρκάριστου Κριστιάνο, δεν βρήκε στόχο. Τελικά στο 40' ο Καρβαχάλ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Μπέιλ έσπρωξε την μπάλα σε κενή εστία.

Στο 47ο λεπτό, ο Μπέιλ έκανε τα σουτ από τα όρια της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 53' ο Λόπεθ βγήκε και πρόλαβε τον Περέιρα. Στο 55' το σουτ του Μπενζεμά έφυγε λίγο άουτ, αλλά στο 64' ο Ασένχο είπε όχι σε σουτ του Μπενζεμά και στη συνέχεια ο Κριστιάνο πήρε το ριμπάουντ κι έκανε το 2-1. Ωστόσο στ 69ο λεπτό ο Λόπεθ είπε όχι σε σουτ του Κάνι και στην επαναφορά ο Ντος Σάντος έκανε το 2-2. στο 73' το σουτ του Ντι Μαρία πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Ντος Σάντος. Σο 80' ο Λόπεθ πραγματοποίησε ακόμη μια μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Κάνι, ενώ μεγάλη επέμβαση έκανε και ο Ασένχο σε σουτ του Ρονάλντο στο 85'.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Μάριο, Κόστα, Ντοράδο, Μουσάτσιο, Μπρούνο, Τριγκέρος (70' Πίνα), Κάνι, Ακίνο, Ντος Σάντος (75' Πέρες), Περέιρα (64' Ούτσε).

ΡΕΑΛ: Λόπεθ, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Νάτσο, Ιγιαραμένδι (61' Κεντίρα), Μόντριτς, Ίσκο, Μπέιλ (61' Ντι Μαρία), Ρονάλντο, Μπενζεμά (73' Μοράτα).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΣΕΒΙΛΛΗ: 3-2
Γήπεδο: Καμπ Νου

Πήγε στην κόλαση και γύρισε η Μπαρτσελόνα, καθώς ισοφαρίστηκε στο 90' αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 3-2 κόντρα στη Σεβίλλη.

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Νεϊμάρ έκανε το σουτ, με τον Μπέτο να διώχνει, ενώ και στο 8' ο κίπερ της Σεβίλλης είπε όχι σε όμορφο πλασέ του Βραζιλιάνου. Στο 21ο λεπτό ο Μπέτο έπεσε κι έδιωξε όμορφα το σουτ του Τέγιο, ενώ στο 32' ο γκολκίπερ της Σεβίλλης έδιωξε εντυπωσιακά το φάουλ του Μέσι. Τελικά στο 36' ο Αντριάνο έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Άλβες με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-0, ενώ στο 43' ο Πικέ είχε δοκάρι για την Μπαρτσελόνα.

Στο 57ο λεπτό η Σεβίλλη διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, ενώ στο 66' ακυρώθηκε καθαρό γκολ της Σεβίλλης. Στο 72ο λεπτό ο Μέσι αστόχησε από καλή θέση, αλλά τρία λεπτά μετά ήρθε το 2-0. Σεσκ, Νεϊμάρ και Μέσι έκρυψαν την μπάλα με τον Αργεντινό να νικά τον Μπέτο από κοντά. η Σεβίλλη απάντησε στο 80' καθώς μείωσε με όμορφο σουτ του Ράκιτιτς, ενώ στο 83' η κεφαλιά του Κάλα πέρασε μόλις άουτ.

Η Μπαρτσελόνα εφησύχασε και δέχτηκε την ισοφάριση στο 90ο λεπτό χάρη σε σουτ του Κόκε, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μαρίν παραλίγο να κάνει το 3-2. Tελικά οι Καταλανοί πήραν τη νίκη χάρη σε προβολή του Αλέξις Σάντσες στο 90+3'

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Άλμπα (14' Αντριάνο), Μασεράνο, Πικέ, Άλβες, Τσάβι, Μπούσκετς, Ινιέστα (74' Σεσκ), Νεϊμάρ, Τέγιο (63' Αλέξις), Μέσι.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Κόκε, Κάλα, Ναβάρο, Μορένο, Μπιά (58' Τροχόφσκι), Κριστόφορο (69' Μαρίν), Ράκιτιτς, Χάιρο (85' Ραμπέγιο), Βιτόλο, Γκαμεϊρό.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ- ΑΛΜΕΡΙΑ: 4-2
Γήπεδο: Βιθέντε Καλντερόν

Το απόλυτο για την Ατλέτκο, που κέρδισε εύκολα την Αλμερία με 4-2

Στο 11ο λεπτό τα σουτ του Γκαρσία έφυγε ψηλά άουτ αλλά στο 15' ο Βίγια από κοντά κατάφερε να ανοίξει το σκορ για την Ατλέτικο. Στο 21ο λεπτό ο Εστεμπάν σταμάτησε τον Ντιέγο Κόστα, ενώ στο 24' ο Ραφίτα έκοψε σωτήρια τον φορ της Ατλέτικο. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στ 33' η κεφαλιά του Γκαρθία, πέρασε μόλις άουτ και στο 36' ο Ντιέγο Κόστα έκανε το 2-0 με πέναλτι. Η Αλμερία απάντησε στο 40' καθώς μείωσε με κοντινό σουτ του Ρόδρι.

Στο 46ο λεπτό ο Κόκε είχε δοκάρι για τους «ροχιμπλάνκος», ενώ στο 57' ο Εστεμπάν απέκρουσε το σουτ του Γκάμπι. Δύο λεπτά μετά, ο Γκαρσία αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 63' ο Γκάμπι βρήκε στόχο κι έκανε το 3-1. Η Ατλέτικο πέτυχε και το 4-1 στο 66' με σκόρερ τον Γκαρσία αυτή τη φορά, ενώ στη συνέχεια έχασε κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει. Το τελικό 4-2 έκανε στο 90' ο Βιδάλ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Λουίς, Γοδίν, Χιμένεθ, Χουανφράν, Γκάμπι, Τιάγκο, Γκαρθία (70' Αντράν), Κόκε (69' Τόρες), Κόστα, Βίγια (65' Αρντά)

ΑΛΜΕΡΙΑ: Εστεμπάν, Πεγιεράνο (46' Μαρσέλο Σίλβα), Ραφίτα, Τρουχίγιο, Κριστιάν, Τέμπαρ (64' Κορόνα), Βέρθα, Βιδάλ, Σοριάνο (67' Μπαρμπόσα), Σούσο, Ρόδρι.

ΛΕΒΑΝΤΕ- ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: 0-0
Γήπεδο: Θιουτάτ ντε Βαλένθια

Στο 0-0 έμειναν Λεβάντε και Σοσιεδάδ σε ένα ματς που στ 2ο μέρος είχε αρκετές φάσεις.

Κακό το ματς στο πρώτο μέρος, με μοναδική καλή φάση μια κεφαλιά του Μπαράλ στο 9ο λεπτό, με την μπάλα να περνά μόλις άουτ.

Στο 49ο λεπτό ο Μπράβο απέκρουσε το σουτ του Μπαμπά, ο οποίος 5 λεπτά μετά αστόχησε από ιδανική θέση. Στο 67' η Σοσιεδάδ έχασε απίστευτη τριπλή ευκαιρία με τους ενώ στο 75' ο Μπαμπά νικήθηκε ξανά απ' τον Μπράβο. Στο 82ο λεπτό ο Ρίος σημάδεψε το δοκάρι της Σοσιεδάδ.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Νάβας, Χουανφράν, Ναβάρο, Ρόδας, Βύντρα, Ντιόπ, Ελ Αντούα (46' Μπαμπά, 79' Νονγκ)), Πίντο, Ρίος, Σουμέτρα, Μπαράλ (46' Ίβανσιτζ)

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Μ.Γκονζάλεθ, Εστράδα, Ι.Μαρτίνεθ, Ντε Λα Μπέγια, Θουρουτούθα, Ελουστόνδο, Πριέτο, Γκρανέρο (88' Πάρδο), Γκρισμάν (65' Σεφέροβιτς), Βέλα (85' Κάστρο).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα