Άθλια επίθεση Βασιλόπουλου στον Μελισσανίδη!

22:28 23/12/2014 - Πηγή: AEK365

Την τακτική της δημιουργίας κλίματος και έντασης συνεχίζει ο Άρης Βασιλόπουλος. Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι την προσεχή Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων της ΑΕΚ και της διοίκησης του Δήμου, ο Δήμαρχος σε δηλώσεις του κατηγόρησε ουσιαστικά τον Δημήτρη Μελισσανίδη ως υπεύθυνο για όσα συνέβησαν στη συνεδρίαση του χθεσινού Δ.Σ.

Σε δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» αναφέρονται αναλυτικά τα εξής: «Στη συνομιλία που είχαμε

με τo δήμαρχο, ο ίδιος επανέλαβε πως θεωρεί πολιτικό υποκινητή των επεισοδίων τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Αράπογλου και υπογράμμισε πως "ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τα επεισόδια και τους τραμπουκισμούς είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Αυτός είναι ο άνθρωπος που με στοχοποιεί. Η ΠΑΕ ΑΕΚ, στην ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει μεν το γεγονός, δεν μας είπε τι προτίθεται να κάνει για να σταματήσουν όλα αυτά"».

Επίσης, ο Βασιλόπουλος υποστήριξε ότι η ένσταση που είχε κατατεθεί από τον Γιώργο Αράπογλου, έγινε σε συνεννόηση με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ. «Μιλάμε για την απόλυτη υποκρισία, αυτός ο κύριος (ενν. Αράπογλου) που το προηγούμενο καλοκαίρι μετά τις εκλογές έκανε διαδοχικές συναντήσεις με ανθρώπους της ΑΕΚ και τότε αποφάσισαν να κάνουν ένσταση κατόπιν εντολών Μελισσανίδη, σήμερα έχει το θράσος να μας λέει ότι εμείς πυροδοτούμε τους τραμπουκισμούς», τόνισε.

Μάλιστα, στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται ότι σύμφωνα με τον Βασιλόπουλο, η σημερινή συνάντηση μεταξύ του ίδιου και οπαδών της ΑΕΚ έγινε παρά τη θέλησή του(!). Κι αυτό παρά το γεγονός ο ίδιος ήταν που έκλεισε τη συνάντηση, την οποία και επιβεβαίωσε το βράδυ της Δευτέρας σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM.

Keywords
Τυχαία Θέματα