Άστραψε και βρόντηξε ο Μαραντόνα με Καρμπάγιο

12:42 5/7/2014 - Πηγή: AEK365

Η διαιτησία του Βελάσκο Καρμπάγιο στο Βραζιλία-Κολομβία δεν άρεσε καθόλου στον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ο οποίος υποστήριξε πως ο Ισπανός είναι ο πιο καταστροφικός διαιτητής που έχει δει τα τελευταία χρόνια ενώ τον προέτρεψε να μην σφυρίξει ξανά.
Ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου ήταν έξαλλος με την ανοχή στα μαρκαρίσματα των Βραζιλιάνων στον Χάμες Ροντρίγκες και σε δηλώσεις του τόνισε: "Ο διαιτητής ήταν ο πιο καταστροφικός που έχω δει τα τελευταία δέκα χρόνια. Χτυπούσαν τον Χάμες σε όλο το παιχνίδι. Δεν πρέπει να σφυρίξει ποτέ ξανά". Ο Μαραντόνα

συνέχισε την κριτική του για τη διαιτησία στο ίδιο μήκος κύματος: "Η διαιτησία ήταν χθες καταστροφική, ελεεινή και τρισάθλια. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Η FIFA μάλιστα έδωσε συγχαρητήρια στον διαιτητή για τη χθεσινή του απόδοση. Άλλο ματς έβλεπε; Βόλεϊ ή ταυρομαχία θα είδαν. Ο Φερναντίνιο έκανε 5-6 φάουλ στον Χάμες Ροντρίγκες. Η ποινή του πέναλτι είναι κόκκινη κάρτα στον Ζούλιο Σέζαρ. Και χωρίς Σέζαρ, Τιάγκο Σίλβα και Νεϊμάρ, η Βραζιλία έχανε τη σπονδυλική της στήλη εν όψει του αγώνα με τη Γερμανία".

Επίσης, ο Μαραντόνα θέλησε να εκφράσει τη συμπαράσταση του στο Νεϊμάρ που τραυματίστηκε και χάνει το υπόλοιπο του Μουντιάλ: "Σκόρπισε θλίψη όχι μόνο στο βραζιλιάνικο λαό, αλλά και σε όλους όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο. Ήταν το Μουντιάλ του, στη χώρα του και περίμενε πολλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα