Ασθενής επέστρεψε από τους νεκρούς!

23:42 15/10/2012 - Πηγή: AEK365

Μόνο το θαύμα μπορεί να εξηγήσει την απίστευτη ιστορία της 52χρονης Τασλίμ Ραφίκ η οποία, όπως λέει «γύρισε πίσω από τους νεκρούς».

Η Ραφίκ πάσχει εδώ και 20 χρόνια από σκλήρυνση κατά πλάκας, δεν μπορεί να περπατήσει και συχνά παθαίνει πνευμονία, και πρέπει να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Όμως στις 14 Σεπτεμβρίου κατέρρευσε, μέσα στο σπίτι της στο Ρέντινγκ, στη Βρετανία καθώς υπέστη ανακοπή καρδιάς. Τα παιδιά της κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο

που την μετέφερε στο νοσοκομείο Royal Berkshire, όπου οι γιατροί επί 45 λεπτά προσπαθούσαν να την συνεφέρουν, όμως η καρδιά της σταμάτησε να χτυπάει. Οι γιατροί είπαν στους δικούς της ότι δυστυχώς έχασε τη ζωή της.

Ήταν 11.30 το πρωί. Η οικογένειά της ζήτησε να την δει για τελευταία φορά και οι γιατροί προειδοποίησαν τα τέσσερα παιδιά της ότι λόγω των ενέσεων αδρεναλίνης, το σώμα της θα έκανε κάποιους σπασμούς, αλλά ότι δεν θα έπρεπε να τους θεωρήσουν σημάδια ζωής.

Επί δύο ώρες τα παιδιά της είδαν πολλές φορές τη «νεκρή» τους μητέρα να ανοίγει τα μάτια της και να τους κοιτάζει. Τελικά φώναξαν έναν γιατρό που την εξέτασε και είπε όντως, όντως, η Τασλίμ είχε έναν αδύναμο σφυγμό.

Ωστόσο παρά τις νέες προσπάθειες, για να τη σώσουν οι γιατροί θεωρούσαν ότι η βλάβη στον εγκέφαλο ήταν τόσο μεγάλη που δεν επρόκειτο να ανανήψει ποτέ.

Όμως, στις 10 το βράδυ της ίδιας ημέρας, η Τασλίμ γύρισε στην κόρη της Σαμπάνα, που καθόταν πλάϊ της και της μίλησε.

Την επομένη το πρωί μιλούσε κανονικά και γελούσε με τα παιδιά της. Στις 2 Οκτωβρίου, η γυναίκα που γύρισε από τον θάνατο, επέστρεψε στο σπίτι της.

Keywords
Τυχαία Θέματα