Ασταμάτητος ο Λεμπ

23:03 10/11/2012 - Πηγή: AEK365

Τον Σεμπαστιάν Λεμπ βρίσκει στην κορυφή της γενικής κατάταξης το τέλος της δεύτερης ημέρας του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι, το οποίο διεξάγεται στις ειδικές διαδρομές της Ισπανίας. Ο Αλσατός οδηγός της Citroen κέρδισε τις δύο από τις έξι διαδρομές με αποτέλεσμα να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση.Πίσω του με 27 δεύτερα διαφορά βρίσκεται ο Γιάρι Λάτβαλα με Ford, ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο Μίκο Χιρβόνεν,

κάνοντας το ένα-τρία για τη Citroen. Άσχημη ήταν η εξέλιξη του αγώνα για τον Μαντς Όστμπεργκ, ο οποίος από πρώτος βρέθηκε πέμπτος, πίσω από τον Τάνακ. Ο Νορβηγός τόνισε πως το στήσιμο που είχε επιλέξει για το αυτοκίνητό του δεν ήταν το ιδανικό για τις συνθήκες που επικρατούσαν στις ειδικές.Ωστόσο, η μεταξύ τους διαφορά είναι μόλις 2,6 δεύτερα και αύριο αναμένεται να δώσουν τη δική τους μάχη με φόντο την τέταρτη θέση.Πολύ καλός ήταν ο Ντάνι Σόρντο στο δεύτερο λουπ, κερδίζοντας τις δύο από τις τρεις ειδικές.

Ο αγώνας στην Ισπανία ολοκληρώνεται αύριο (Κυριακή, 11/11) με έξι ειδικές διαδρομές, με τις οποίες θα πέσει και η αυλαία της σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα