Ασλανίδης και Μάνταλος στα Πατήσια

23:01 30/1/2015 - Πηγή: AEK365

Στο κλαμπ των Πατησίων για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, βρέθηκαν απόψε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ευάγγελος Ασλανίδης και ο άσος της Ένωσης, Πέτρος Μάνταλος, οι οποίοι ήταν οι επίσημοι καλεσμένοι των οπαδών. Μάλιστα, ο Μάνταλος ήταν αυτός που έκοψε και την πίτα. Όπως ήταν λογικό, τα συνθήματα κατά του Ολυμπιακού, ενόψει του διπλού αγώνα για το Κύπελλο, δονούσαν την

ατμόσφαιρα, με τον Μάνταλο πάντως να ρίχνει τους τόνους και να επισημαίνει πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να πάρουν την πρόκριση.

Από την πλευρά του ο Ευάγγελος Ασλανίδης δέχθηκε πιέσεις για να μιλήσει σχετικά με το γηπεδικό θέμα και παρουσιάστηκε αισιόδοξος από την πλευρά του: «Ολη η οικογένεια της ΑΕΚ να είναι καλά. Εσείς προστατεύετε και αναδεικνύεται την ΑΕΚ. Βλέπετε τον αγώνα μας. Είμαστε σωστοί και θα τα καταφέρουμε. Το γήπεδο έχει πάει πίσω, αλλά είμαστε σε αναμονή. Είμαστε έτοιμοι για όλα. Να ξέρετε πως έχουμε δίκιο. Έχουμε και τον νόμο και το δίκιο με το μέρος μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα