Αρνητική, προκατειλημμένη και πλήρως... ανενημέρωτη για το γήπεδο της ΑΕΚ η Ρένα Δούρου (VIDEO)

20:30 21/3/2014 - Πηγή: AEK365

Εμφανώς αρνητική με το γήπεδο της ΑΕΚ και, το κυριότερο, άσχετη με το θέμα σε ότι αφορά την Περιφέρεια Αττικής στην οποία είναι υποψήφια περιφερειάρχης εμφανίστηκε η κυρία Ρένα Δούρου σε συνέντευξη της στο ραδιοσταθμό «Στο κόκκινο». Η υποψήφια περιφερειάρχης που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε μετά

από μήνυμα ακροατή για το γήπεδο της ΑΕΚ και έδειξε δύο πράγματα με τις απαντήσεις της. Οτι είναι αρνητική και προκατελειμένη μιλώντας για εξυπηρέτηση ημετέρων και συμφερόντων, όπως και το κόμμα της πριν λίγους μήνες είχε καταγγείλει σαν εξυπηρέτηση στον... Μελισσανίδη την νομοθετική ρύθμιση για την εκχώρηση του χρέους Ψωμιάδη από την πτωχευμένη ΠΑΕ ΑΕΚ στο δημόσιο για να μην πάει χαμένο, αλλά και άσχετη με το θέμα αφού σε χρόνο ρεκόρ είπε μόνο ανακρίβειες.

Οτι ο νυν Περιφερειάρχης κύριος Σγουρός είχε υποσχεθεί τον Νοέμβριο πως θα φτιάξει αυτός το γήπεδο (!) της ΑΕΚ, ασχολίαστο, πως από τότε δεν ξαναμίλησε για αυτό, για την ιστορία μίλησε μόλις προχθές για τελευταία φορά, και μάλιστα πήγε να αιτιολογήσει και το γιατί δεν έχει ξαναμιλήσει ο Σγουρός λέγοντας πως τα λεφτά και τα κοινωτικά κονδύλια δεν μπορεί να τα δίνει σε ημετέρους! Επίσης αναφέρει πως κανένας λόγος δεν έγινε από τον κύριο Σγουρό για το δικαίωμα των παιδιών να παίξουν σε ένα δημόσιο χώρο(!) λες και το γήπεδο της ΑΕΚ ήταν ποτέ... παιδική χαρά ή 5Χ5. Παράλληλα χρησιμοποιεί και φρασεολογία των έξι υπο διαγραφή μελών της ΑΕΚ μιλώντας γενικά και αόριστα για μη μέριμνα για τα Ερασιτεχνικά σωματεία.

Η κυρία Δούρου αγνοεί πως η Περιφέρεια που η ίδια φιλοδοξεί να διοικήσει δεν έχει υποσχεθεί πως θα φτιάξει το... γήπεδο της ΑΕΚ αλλά έχει ήδη εγκρίνει επιδότηση 20.000.000 για το γήπεδο η οποία έχει κλειδώσει, αφού πέρασε με συντριπτική πλειοψηφία από το περιφερειακό συμβούλιο, έχει δοθεί κλειδάριθμος και όταν η ΑΕΚ είναι έτοιμη θα την εκταμιεύσει. Η κυρία Δούρου με τα όσα λέει δείχνει προφανέστατα προκατελημένη απέναντι στην ΑΕΚ και μπλέκει πάλι σε πολιτικά παιχνίδια λόγω Μελισσανίδη την ομάδα και το γήπεδο της μιλώντας γενικά και αόριστα για εξυπηρέτηση συμφερόντων και ημετέρων.

Τέλος εντύπωση προκαλεί το ότι όταν ο δημοσιογράφος της λέει πως υπάρχει και η ιστορία ομάδων σαν την ΑΕΚ ή τον Παναθηναϊκό, τον Απόλλωνα πετάγεται από μόνη της και λέει «ο Ολυμπιακός» για να της πει ο δημοσιογράφος κύριος Αρβανίτης γελώντας: «Ο καθένας με τον πόνο του»... Για καλύτερα συμπεράσματα ακούστε μόνοι σας την κυρία Δούρου στο παρακάτω ηχογραφημένο από το 34.59 εώς το 37.

# Αξίζει να σημειωθεί πως η κυρία Δούρου κοινοποίησε την συνέντευξη της και στο προφίλ της στο facebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα