Αρνείται να συνεργαστεί με τις Αρχές ο 29χρονος

14:42 19/8/2012 - Πηγή: AEK365

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών βρίσκεται, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ο 29χρονος που φέρεται να συμμετείχε στην ένοπλη ληστεία τράπεζας στη Νάουσα Πάρου, κατά την οποία είχε τραυματιστεί θανάσιμα 53χρονος οδηγός ταξί.

Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει τελειώσει τη Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης

και δε φαίνεται να είχε μέχρι στιγμής κάποια επαγγελματική δραστηριότητα.

Όπως ανακοινώθηκε αργά το Σάββατο από την Αστυνομία, ύστερα από εξέταση στο εργαστήριο DNA της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, διαπιστώθηκε ότι το γενετικό υλικό από αντικείμενα των δραστών που βρέθηκαν στο χώρο που πραγματοποιήθηκε η ληστεία, ταυτίζεται με το γενετικό υλικό του 29χρονου.

Ο συλληφθείς αρνείται τη συμμετοχή του στη ληστεία και δείχνει απρόθυμος να συνεργαστεί με τις Αρχές.

Μετά τη ληστεία στην Πάρο, ο 29χρονος ήρθε στην Αθήνα και σύμφωνα με πληροφορίες διέμενε από τις 14 Αυγούστου σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Κεραμεικού.

Ο 29χρονος, Έλληνας στην καταγωγή, εντοπίστηκε χτες το μεσημέρι στο Μοναστηράκι, στο κέντρο της Αθήνας. Στην κατοχή του μάλιστα βρέθηκε και ένα σακίδιο που έγραφε Πάρος.

Η ένοπλη ληστεία που σχεδιάστηκε από τους δράστες στο υποκατάστημα τράπεζας στην Πάρο αφήνει να διαφανεί ότι πρόκειται για ενέργεια της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», προκειμένου η οργάνωση να συνεχίσει την τρομοκρατική της δράση.

Keywords
Τυχαία Θέματα